Liga 1

Gestul lui Gigi Becali, lăudat de un rival din Superligă: „Nu înțeleg de ce nu e mai des”

Articol de David Marinescu  —  joi, 03 octombrie 2024

Decizia lui Gigi Becali de a se deplasa alături de echipă la Salonic pentru meciul cu PAOK a fost lăudată de Ciprian Marica, acționar la rivala FCSB-ului din Superligă, Farul.

  • PAOK - FCSB se joacă joi, 3 octombrie, de la 22:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Ciprian Marica laudă decizia lui Gigi Becali de a se deplasa cu echipa la Salonic: „Să sperăm că le va purta noroc, nu înțeleg de ce nu o face mai des”

„Să sperăm că dânsul (n.r. Gigi Becali) le va purta noroc. Pentru că mă gândesc că acesta este și principalul motiv pentru care a venit cu echipa, cu speranța că le va purta noroc. Nu înțeleg de ce nu vine mai des lângă echipă, pentru că de multe ori jucătorii se motivează altfel când au patronul la meci.

Presiune va exista întotdeauna la fotbal, așa că eu văd benefice aceste discuții dintre fotbaliști și patron sau cu cei din staff. Ca jucător, acestea sunt lucruri care îți dau încredere. Sigur, e și o presiune în plus, poate, dar trebuie să fim obișnuiți să jucăm sub presiune”, a declarat Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

Ciprian Marica mizează pe Bîrligea la meciul cu PAOK: „Sper ca el să marcheze”

Ciprian Marica a analizat și echipa celor de la FCSB și se așteaptă ca noul atacant al campioanei en-titre, Daniel Bîrligea, să marcheze contra echipei lui Răzvan Lucescu.

„Îmi place Bîrligea, sper ca el să marcheze, mă aștept ca și Tănase să inventeze ceva, poate un penalty. Sincer, mă aștept la goluri multe, cred că se vor marca foarte, foarte multe goluri.

Mă aștept ca FCSB, pe acest fond de entuziasm, bun, pozitiv, cu care vine, să se deschidă. De partea cealaltă, ai jucători precum Taison, ai jucători care pot destabiliza și abia așteaptă momentul, împinși de la spate de public, să se dezlănțuie cumva. Vor să demonstreze că echipa se poate redresa”, a mai declarat Marica, potrivit sursei citate anterior.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.