Stranieri

Semne de întrebare în privința lui Ianis Hagi: „Pentru mine e o surpriză” » Când ar putea juca din nou la Rangers

Scoțienii au semne de întrebare în privința lui Ianis Hagi // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  vineri, 04 octombrie 2024

Ianis Hagi (25 de ani) face din nou parte din lotul primei echipe a lui Rangers, după ce a renunțat la clauza care i-a făcut pe șefii să-l trimită la echipa secundă # Practic, a renunțat aproape 360.000 de euro pe care i-ar fi primit în plus la salariu, dacă ajungea la 100 de meciuri (în prezent are 99) # Fanii lui Rangers se bucură de faptul că mijlocașul ofensiv e din nou în lot, dar se întreabă când ar putea acesta să joace din nou.

„Vom vedea în următoarele zile și săptămâni la ce nivel este. Trebuie să lupte pentru locul în echipă, asta li se aplică și celorlalți”, a spus antrenorul Philippe Clement, contrat imediat de Gică Popescu: „E bombă!”. Jurnaliștii scoțieni de la Ibrox News, apropiați de Rangers, au dezbătut situația lui Ianis, discutând inclusiv despre nivelul fizic la care se află internaționalul român.

Semnele de întrebare ale scoțienilor în privința lui Ianis Hagi

Jurnalistul scoțian Stevie Clifford își pune semne de întrebare cu privire la forma fizică a lui Hagi. „S-a vorbit de faptul că s-a comportat ca un profesionist la echipa secundă. Corect, dar a făcut asta și pe durata verii? Nu sunt sigur. Am ceva semne de întrebare în privința lui Ianis Hagi și le-am avut și în vara în care Michael Beale (n.r – fostul antrenor al lui Rangers) l-a scos din echipă (n.r- în vara lui 2023, când Hagi a fost împrumutat la Alaves)”, a spus Clifford.

Și a continuat: „Pentru mine a fost o surpriză. Philippe Clement a spus că nu face parte din planurile lui. A spus clar. Acum nu știu ce s-a schimbat de acum Philippe Clement vrea ca Ianis să fie parte din echipă. Sunt surprins.

Personal, nu cred că are calitatea necesară. Nu sunt sigur că mai are aceeași calitate de dinainte de accidentare. E o opțiune, dar nu știu dacă e cea mai bună. Mă bucur că a revenit, sper să primească o șansă, dar nu știu dacă e o mișcare care poate aveam un impact decisiv”.

Ianis Hagi

Când ar putea juca din nou Ianis Hagi la Rangers

Jurnaliștii de la Ibrox News au încercat să anticipeze când ar putea Hagi să fie din nou pe teren. Aceștia sunt siguri că internaționalul român nu va prinde lotul pentru următorul meci de campionat, cu (6 octombrie, cu St. Johnstone).

„După cum știm, Clement nu aruncă un jucător în meci dacă nu simte că e complet pregătit și la capacitate maximă. Depinde de nivelul în care e Ianis. Da, a jucat și s-a antrenat cu echipa a doua, dar e o diferență față de prima echipă. Nu cred că-l vom vedea duminică jucând, ci în etapele viitoare. Va fi un proces lent, nu va intra direct în echipă.

Eu mă bucur că totul s-a rezolvat. Îmi place de el și cred că e un jucător bun. Poate aduce un plus un echipă, are lucruri de oferit” remarcă Chris Jack.

„Sunt surprins că a durat atât de mult ca Ianis Hagi să fie reprimit de Rangers”

Kris Boyd (41 de ani), fost atacant la Rangers, a comentat revenirea lui Ianis la prima echipă, declarându-se încântat de decizie.

„Sunt surprins că le-a luat atât de mult, sincer să fiu. Pentru mine, asta trebuia să se întâmple imediat după ce s-a închis perioada de transferuri. Ianis e total diferit față de toți jucătorii din lotul lui Rangers. Sunt încântat că a revenit, dar trebuia să se întâmple de mai multă vreme. Eu cred că Hagi încă are un loc la Rangers”, a declarat Kris Boyd, fotbalist cu 125 de goluri în 219 meciuri la Rangers.

A fost o problemă privind contractul, dinainte de mandatul meu. Problema a fost rezolvată. Ambele părți, clubul și Hagi, s-au întâlnit, iar totul s-a rezolvat, așa că este normal să se fi întors în lot, la antrenamente. Acum trebuie să-l readucem la cel mai bun nivel al lui.

Nu reprezintă o opțiune momentan, mai are nevoie de timp, dar cu cât ai mai mulți jucători care pot face diferența, cu atât e mai bine pentru un antrenor. Evident că sunt încântat că această situație, cu care nu mi-a plăcut să mă confrunt, s-a rezolvat.

- Philippe Clement, antrenor Rangers

  • Ultimul meci oficial la nivel de echipă de club pentru Ianis a fost în primăvară, Las Palmas - Alaves 1-1 din La Liga, pe 26 mai.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.