Europa League

Gigi Becali, imagini senzaționale din loja de la PAOK - FCSB » Surpriză: cine este pe stadion lângă patronul campioanei

Articol de Eduard Apostol, Ionuţ Iordache, Alexandru Stanciu  —  joi, 03 octombrie 2024

Gigi Becali va vedea meciul celor de la FCSB cu PAOK din Europa League în loja plină cu personalități, inclusiv Ionuț Luțu, Alexandru Tudor, Teia Sponte, Viorel Hrebenciuc și călugării care au călătorit alături de finanțatorul FCSB la Salonic.

Alături de Gigi Becali au călătorit mai mulți călugări, cu care a mers la o biserică în apropiere de Salonic pentru o Liturghie în limba română.

GALERIE FOTO. Cum arată loja celor de la FCSB la meciul cu PAOK » Alături de cine va vedea Gigi Becali meciul din Europa League

Gigi Becali va urmări meciul celor de la FCSB cu PAOK din Europa League din loja în care va fi alături de Ionuț Luțu, Alexandru Tudor, Teia Sponte și Viorel Hrebenciuc. Călugării care au călătorit cu finanțatorul FCSB la Salonic sunt și ei prezenți în lojă.

Finanțatorul FCSB a anunțat încă de la extragerea meciurilor din grupa Europa League că va fi prezent la Salonic pentru meciul cu PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

Cum arată echipa de start a celor de la FCSB la meciul cu PAOK

FCSB (4-2-3-1): Târnovanu – Crețu, Dawa, M. Popescu, Radunovic – Șut, Lixandru – Băluță, Olaru, Fl. Tănase - Bîrligea
Rezerve: Vlad, Panțîru, Chiricheș, Oct. Popescu, Edjouma, Baeten, Musi, Alhassan, Luis Phelipe, Miculescu, Ștefănescu, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous

Gigi Becali a organizat o Liturghie în limba română la o biserică din apropierea Salonicului

Gigi Becali a intermediat săvârșirea unei Sf. Liturghii în limba română la o biserică din Veria în noaptea de miercuri spre joi. Patronul FCSB a spus încă de la descinderea pe tărâm elen că dorește acest lucru. S-a interesat și la Biserica "Sfântul Dimitrie", dar și la alte lăcașuri sfinte din Salonic.

Până la urmă a găsit o biserică la Veria, la aproape o oră distanță de locul de cantonament al campioanei României. Becali a fost însoțit de apropiați, dar și de alaiul de călugări și un preot cu care a venit din București.

După ce a vizitat mai multe biserici în Salonic, miercuri, pe zi, printre care „Sfântul Dimitrie" și „Sfântul Grigorie Palama", Becali și-a petrecut toată noaptea la slujbă. „Până la ora 5:00 dimineața a stat", au mărturisit apropiații săi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.