Europa League

Ce a făcut Gigi Becali imediat după victoria FCSB-ului cu PAOK » Momente rare cu patronul campioanei

Articol de Eduard Apostol, Ionuţ Iordache, Alexandru Stanciu  —  vineri, 04 octombrie 2024

Gigi Becali a urmărit din lojă victoria echipei sale, FCSB, în deplasare cu PAOK, scor 1-0. Patronul roș-albaștrilor a fost felicitat de oamenii care au urmărit alături de el meciul.

Personalități precum Ionuț Luțu, Alexandru Tudor, Teia Sponte, Viorel Hrebenciuc și călugării care au călătorit alături de finanțatorul FCSB la Salonic, au fost prezente în lojă.

Ce a făcut Gigi Becali imediat după fluierul final de la victoria lui FCSB cu PAOK

Gigi Becali a fost surprins vizibil emoționat de victoria reușită de echipa sa în Europa League. Patronul roș-albaștrilor s-a bucurat alături de apropiați, fiind felicitat de Teia Sponte sau Viorel Hrebenciuc. În loja lui Becali s-a aflat și Mihai Stoica, acesta fiind surprins de reporterii GSP când a sunat pentru o schimbare în finalul partidei.

FCSB ocupă poziția a patra din 36 de echipe după primele două etape, cu 6 puncte și un golaveraj +4. În Europa League FCSB va mai juca împotriva lui Rangers, Midtjylland, Olympiacos, Hoffenheim, Qarabag și Manchester United.

Gigi Becali a rămas calm după golul marcat de Daniel Bîrligea

La capătul unei reprize echilibrate, în care FCSB a avut sporadice acțiuni ofensive, în timp ce defensiva a respins eficient orice tentativă a elenilor, FCSB a dat lovitura în minutul opt de prelungiri! Olaru a fost destinatarul unei pase excelente în adâncime, l-a ridiculizat în tușă pe Michailidis și i-a pasat decisiv lui Daniel Bîrligea, recidivist în Europa League, care nu a ratat din apropiere.

Gigi Becali, care a făcut prima deplasare europeană după o pauză de 14 ani (Liverpool - FCSB 4-1), nu s-a bucurat tendențios, fiind reținut. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.