Europa League

Elias Charalambous nu are timp de sărbătorit după victoria cu PAOK: „Peste 2 zile avem meci în campionat!” + „Gigi Becali ne-a purtat noroc”

Articol de Eduard Apostol, Ionuţ Iordache, Alexandru Stanciu  —  vineri, 04 octombrie 2024

Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB, a declarat că nu are timp să sărbătorească victoria cu PAOK din etapa a doua a grupei din Europa League, scor 1-0.

Tehnicianul roș-albaștrilor se concentrează pe campionat, acolo unde FCSB va juca împotriva Gloriei Buzău, duminică, de la ora 21:00.

VIDEO. Elias Charalambous nu are timp de sărbătorit după victoria cu PAOK: „Peste 2 zile avem meci în campionat!”

„Este o victorie fantastică, dar lăsăm la o parte Europa League acum. Trebuie să ne revenim, în două zile avem un meci important în campionat. De asta am ajuns aici, în Europa, am câștigat campionatul anul trecut.

Le mulțumim suporterilor, au venit de la București până în Salonic pentru a ne susține, este și meritul lor această victorie.

Pentru mine toate victoriile sunt foarte importante, dar având în vedere cât de greu a fost acest meci, este extraordinar succesul. A fost un meci foarte tare cu echipa campioană a Greciei. A fost o atmosferă incredibilă făcută de suporteri.

Consider că mi-am făcut treaba foarte bine, dar e meritul jucătorilor, ei au fost pe teren. Le mulțumesc pentru atitudine, având în vedere cu cine am jucat, este o victorie uriașă”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă.

Elias Charalambous: „Gigi Becali ne-a purtat noroc”

„Patronul ne-a purtat noroc. A venit pentru prima dată cu noi la un meci de când sunt eu aici. Nu am avut prea mult timp să discutăm, noi am pregătit meciul, iar el nu a stat cu noi la hotel. Se pare că ne-a adus noroc.

Ne analizăm mereu toți adversarii, dar în anumite meciuri poți avea surprize. Astăzi am avut om eliminat, am avut parte de o accidentare gravă, ni s-a schimbat planul pe parcurs. A trebuie să ne adaptăm la această situație și am făcut-o bine.

Tot meritul este al jucătorilor, au făcut diferența, au avut atitudine, au dat dovadă de concentrare și disciplină. Îi felicit, ei au făcut diferența. Ca antrenor încerci lucruri, dar nu știi de ce surprize dai, ei trebuie să se adapteze, să fie antrenorii din teren. S-au descurcat foarte bine.

Vrem să câștigăm cât mai multe meciuri, nu avem timp să sărbătorim, să ne relaxăm. Trebuie să ne pregătim pentru meciul de peste două zile, trebuie să-l câștigăm”, a adăugat antrenorul FCSB-ului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.