Europa League

Răzvan Lucescu, prima reacție după eșecul cu FCSB: „Am dominat cu mare autoritate”

+29 Foto
Răzvan Lucescu

Articol de Cezar Titor  —  vineri, 04 octombrie 2024

După PAOK - FCSB 0-1, Răzvan Lucescu, câștigător al două titluri de campion alături de „vulturi”, a tras cele mai importante concluzii.

Alb-negrii trec printr-o perioadă nefastă, având trei eșecuri consecutive: 1-3 cu Galatasaray în runda inaugurală de Europa League, 0-1 în derby-ul Salonicului, cu Aris, iar acum un alt eșec dureros: 0-1 cu FCSB, chiar pe „Toumba”!

FCSB s-a impus eroic la Salonic, scor 1-0, grație reușitei lui Daniel Bîrligea. Din minutul 56, campioana en titre a evoluat în zece, după eliminarea lui Darius Olaru. Trupa lui Răzvan Lucescu a avut o prestație ștearsă, lipsită de idei, multe inexactități caracterizând jocul elenilor. Cu acest succes, roș-albaștrii sunt pe poziția a 4-a în grupa XXL de Europa League, fiind una dintre cele cinci echipe cu două victorii, pe lângă Lazio, Lyon, Spurs, Anderlecht.

Răzvan Lucescu: „Sunt astfel de perioade. Orice ai face, nu reușești”

„Am dominat cu mare autoritate, însă avem și noi partea noastră de vină. Nu vreau să intru în prea multe analize. În experiența mea, sunt astfel de perioade. Orice ai face, nu reușești. La orice mică greșeală pe care o faci, primești gol. Așa s-a întâmplat duminică, iar astăzi s-a întâmplat ceva similar. Un 1-1 în ultimele zece minute ne-ar fi dat posibilitatea să luptăm.

Trebuie să ne liniștim și să luptăm, nu este altceva de făcut. Baza unei reveniri o reprezintă jocul și intensitatea acestuia. Aceasta este viața noastră în meseria noastră, trebuie să ne trezim mâine și să trecem la luptă. Am schimbat mulți jucători în această vară, iar toate aceste elemente nu sunt bine puse la punct”, a declarat Răzvan Lucescu, la flash-interviu, pentru Digi Sport.

Ne lipsește și norocul, poate în alte perioade am fost mai norocoși. În fotbal, ești pus în situații total imprevizibile și trebuie să reacționezi, iar noi suntem într-o astfel de situație. Nu reușim să gestionăm foarte bine ceea ce ar trebui să facem.

Am ratat ocazii bune, nemaiavând nici aceeași agresivitate în față. Toate echipele umblă la acest șireltic, de a câștiga timp, însă nu am să le reproșez celor de la FCSB, a făcut parte din strategia lor de a obține un rezultat, iar în final au și reușit.

- Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.