Europa League

Eroul lui FCSB din meciul cu PAOK, declarație surprinzătoare: „Ați văzut cum a jucat Arsenal cu Manchester City?”

Articol de Eduard Apostol, Ionuţ Iordache, Alexandru Stanciu  —  vineri, 04 octombrie 2024

Ștefan Târnovanu, eroul FCSB-ului din victoria cu PAOK, scor 1-0, din a doua etapă a grupei din Europa League, a avut o declarație savuroasă la finalul meciului.

Târnovanu a comparat evoluția echipei sale cu un meci recent făcut de Arsenal în Premier League, în care „tunarii” s-au apărat mai mult de o repriză după ce au rămas în inferioritate numerică la meciul cu Manchester City, scor 2-2. Arsenal rata atunci victoria, fiind egalată în ultimele secunde după un gol marcat de John Stones.

Ștefan Târnovanu, declarație surprinzătoare: „Ați văzut cum a jucat Arsenal cu Manchester City? Nu suntem primii care fac asta”

„A fost o partidă foarte dificilă, a fost foarte greu pentru că a trebuit să jucăm în 10 o mare parte din joc, dar mă bucur că am reușit să câștigăm.

Cât timp eu nu primesc gol sunt foarte mulțumit. Important e că am legat două victorii la rând în Europa. A fost foarte greu, am dat peste o echipă foarte bună. Au fost 10 minute de prelungire, dar am făcut față.

Dacă ați văzut Arsenal cu Manchester City din urmă cu câteva zile, Arsenal s-a apărat ca la handbal, nu suntem primii care fac asta. Avem 6 puncte după primele 2 meciuri, ce ne mai puteam dori?

E frumos că a venit alături de noi (n.r. Gigi Becali). Îl mai așteptăm și pe viitor. Ne dă încredere victoria, avem meci duminică în campionat, după care urmează pauza pentru echipele naționale. După, ne vom întoarce și vom încerca să dăm totul.

(N.r. despre faptul că Mircea Lucescu a fost prezent în tribune) Eu mă bucur la fiecare meci, fie că e dânsul sau nu în tribune. Sunt același jucător, același om, ca acum două săptămâni când eram criticat”, a declarat Ștefan Târnovanu la finalul victoriei cu PAOK din Europa League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.