Europa League

Gigi Becali, show la Salonic la ieșirea din stadion: „M-am uitat în sus și am zis: «Ce e mare lucru să ne dai și nouă?»”

Articol de Eduard Apostol, Ionuţ Iordache, Adrian Duţă  —  vineri, 04 octombrie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, consideră că Divinitatea i-a ajutat pe roș-albaștri să câștige cu PAOK, în Europa League. Campioana României s-a impus cu 1-0 la Salonic și are două victorii în primele două etape.

La iesirea de pe stadionul „Toumba”, Becali a dezvăluit ce i-a cerut lui Dumnezeu și ce discuții a avut cu preoții care l-au însoțit în deplasarea de la Salonic.

În plus, patronul de la FCSB a declarat că țintește locul 8 la finalul grupei de Europa League, care le-ar asigura celor de la FCSB prezența automată în optimile competiției, acolo unde nu a mai ajuns din 2013.

VIDEO. Gigi Becali: „M-am uitat în sus și am zis: «Ce e mare lucru să ne dai și nouă victoria?»”

„Suntem pe locurile 3-4, eu zic locul 8 la final, nu zic 1 sau 2. Accept 8 cu smerenie. De ce să spun mai mult? Dar am țintit mai puțin?

La rugăciune nu poți să ceri lucruri materiale, poți să ceri dragoste, milostenie, să fii mai bun. Lucruri legate de Hristos, sănătate. Nu poți să ceri lucruri materiale. Dar nu poți cere să câștigi la fotbal. La fotbal am zis «Sfinte Dimitrie, cum crezi, dacă m-ai adus aici și ai făcut de toate, fă-o și pe asta».

Am vorbit apoi cu călugării. Păi dacă noi îl iubim pe Dumnezeu, ce înseamnă pentru el să ne dea și nouă. M-am uitat sus și am zis: «Tu ai făcut toate astea, apele, munții, mingea, porțile, mingea. Ce e mare lucru să ne dai și nouă victoria?». Din inimă am vorbit și Dumnezeu am făcut.

A fost mâna lui Dumnezeu. Joci acasă cu campioana Greciei, cu Răzvan Lucescu, ajutat și de Mircea Lucescu, doi antrenori de mare clasă iar eu i-am spulberat. Asta e numai mâna lui Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali, patronul de la FCSB, la Salonic.

FCSB va mai juca în Europa League cu Rangers, Midtjylland, Olympiakos, Hoffenheim, Qarabag și Manchester United.

Clasamentul din Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.