Liga 1

Dezvăluirea lui Gică Hagi despre noul stadion de la Constanța: „Nu va fi gratis!"

+14 Foto
Gică Hagi, la conferința dinainte de Farul - Dinamo

Articol de Ionuţ Coman  —  vineri, 04 octombrie 2024

Farul va plăti chirie pentru a putea juca pe noua arenă, care are termen de finalizare începutul anului 2027.

Principal acționar la Farul, Gică Hagi s-a declarat încântat de faptul că Guvernul României a aprobat construcția noului stadion și lucrările pot demara în scurt timp.

De altfel, „Regele" a fost prezent la ceremonia de semnare a contractului de finanțare de la Palatul Victoria, alături Gică Popescu, președintele Farului și, totodată, consilierul prim ministrului Marcel Ciolacu.

Gică Hagi: „Popescu a avut o contribuție importantă, nu eu”

„Popescu a avut o contribuție importantă, nu eu. Gică a stat acolo zi de zi și a muncit foarte bine ca să se realizeze acest lucru.

Domnul Primar a avut o contribuție importantă, de a susține și a face tot posibilul ca să se construiască stadionul. Este ceva bun de perspectivă, pentru copii, pentru generațiile viitoare, pentru oraș, pentru comunitate, pentru toți.

Ne bucurăm, cu acest gând vom munci în următorii doi ani, că se face stadionul și Constanța va avea o bijuterie. Stadionul aparține orașului, iar clubul își va desfășura activitatea acolo închiriindu-l.

Nu va fi gratis!", a explicat Gică Hagi, care nu a vorbit cu prim ministrul României și despre o nouă Lege a Sportului: „Asta nu e treaba mea, e a lui Popescu, că el lucrează acolo!"

+14 Foto
Așa urmează să arate stadionul din Constanța / Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

„Trebuie să umplem noul stadion al Farului!"

Managerul tehnic al constănțenilor a stabilit deja și o țintă pentru numărul de abonamente pe care clubul constănțean ar trebui să le vândă pe noua arenă, care va avea 18.100 locuri.

"Când o să vină stadionul nou o să vedem tot ce înseamnă Constanța și Dobrogea, să vedem cât de mulți suntem. Atunci trebuie să-l umplem și să facem 15.000 de abonați. Acesta trebuie să fie target-ul. Dobrogea este mare și cred că Farul este cea mai iubită echipă.

Fiecare trebuie să fie partener, cu inima lângă Farul. Suporterul este alături de noi și la bine, și la rău, vine pentru culori și nu pleacă niciodată. Aceasta este identitatea unui club, să avem suporteri. Farul trebuie să se dezvolte în această direcție, mai ales că s-a aprobat stadionul", a spus Gică Hagi.

În aceeași zi, s-au aprobat două stadioane, al lui Nicolae Dobrin și al lui Gheorghe Hagi
- principalul acționar al Farului, Gică Hagi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.