Europa League

Panduru, uluit după PAOK - FCSB: „Nu credeam vreodată așa ceva. Va rămâne în memorie”

Basarab Panduru

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 04 octombrie 2024

Basarab Panduru, fostul mijlocaș al Stelei, a analizat meciul dintre PAOK și FCSB, câștigat de campioana României cu scorul de 1-0, în etapa a doua din grupa unică de Europa League.

De-a dreptul uluit, analistul TV a felicitat prestația roș-albaștrilor, care au jucat cu om în minus din minutul 55, după ce Darius Olaru a fost eliminat. Basarab Panduru, membru al „Generației de Aur”, crede că victoria celor de la FCSB la Salonic va rămâne în memoria suporterilor.

Panduru, uluit după PAOK - FCSB: „N-am crezut niciodată așa ceva”

„N-am crezut niciodată în rezultatul acesta, credeam că PAOK va câștiga. Nu am crezut niciodată că după minutul 55, după ce Olaru ia cartonașul roșu, că scorul o să rămână așa. Trebuie felicitați, am văzut o echipă. Probabil se naște ceva sau s-a născut deja după meciul ăsta, care va rămâne în memoria oamenilor.

Ai rămas în 10, te-ai apărat cum trebuie, nu ai avut nicio problemă, chiar dacă adversarii aveau centrări pe acolo prin careu. A fost bara aia, unde nu știi ce avrut Târnovanu. Mi-a plăcut spiritul acesta. Nu prea a arătat a echipă românească, a arătat a echipă serioadă.

Dar și până la eliminare a făcut ce trebuia să facă într-un meci cu PAOK. Au stat bine în propriul teren, deși au mai fost și ocazii. Iar din minutul 55 au arătat extraordinar, felicitări.

Nu mă așteptam la așa ceva. Trebuie felicitați, nu vezi în fiecare zi asemenea rezultat și asemenea joc, de echipă mare. Cred că se va naște ceva din acest meci”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport 1.

FCSB a ajuns la 6 puncte după primele două etape din grupa unică de Europa League. Roș-albaștrii au câștigat cu RFS în prima rundă, scor 4-1. Campioana României e pe 4, la egalitate perfectă cu Tottenham.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.