Liga 1

Program INFERNAL pentru FCSB după pauza competițională » Ce urmează pentru roș-albaștri în doar 21 de zile

PAOK - FCSB/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Laura Șoica  —  vineri, 04 octombrie 2024

FCSB va avea un program foarte greu la finalul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie, având meciuri în Superliga, Europa League, dar și Cupa României.

FCSB mai are un singur meci de disputat până la pauza competițională. Campioana României o va întâlni pe Gloria Buzău pe data de 6 octombrie.

Program infernal pentru FCSB

După meciurile disputate de echipa națională pe 12 și 15 octombrie, jucătorii revin la echipele de club, iar pe 18 încep din nou meciurile din Superliga.

FCSB va avea de disputat 7 meciuri în 21 de zile. Printre acestea sunt derby-urile cu Dinamo și Rapid, dar și partidele cu U Cluj, Universitatea Craiova, Rangers și Midtjilland.

Primul meci pentru FCSB va fi pe data de 20 octombrie, în Superligă, cu Dinamo. După doar 4 zile, roș-albaștrii merg în deplasare în Scoția pentru partida cu Rangers din Europa League.

Mai apoi, în weekend-ul 25-28 octombrie, FCSB primește vizita celor de la Rapid. Meciul nu a fost încă programat, dar cel mai probabil se va disputa pe data de 27 octombrie.

Pe 30 octombrie, echipa lui Becali va juca din nou cu Dinamo, de această data în Cupa României. În weekend-ul 1-4 noiembrie, urmează o altă deplasare grea pentru FCSB, la Craiova.

FCSB primește vizita celor de la Midtjilland pe data de 7 noiembrie, în Europa League. În weekend-ul 8-11 noiembrie, campioana României merge în deplasare la U Cluj.

Programul FCSB în perioada 20 octombrie - 9 noiembrie

- Dinamo - FCSB, Superligă, 20 octombrie
- Rangers - FCSB, Europa League, 24 octombrie
- FCSB - Rapid, Superliga, neprogramat (weekend-ul 25-28 octombrie)
- Dinamo - FCSB, Cupă, 30 octombrie
- Universitatea Craiova - FCSB, Superliga, neprogramat (weekend-ul 1-4 noiembrie)
- FCSB - Midtjylland, Europa League, 7 noiembrie
- U Cluj - FCSB, Superliga, neprogramat (weekend-ul 8-11 noiembrie)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.