Europa League

Ten Hag își sabotează echipa! Motivul incredibil pentru care l-a schimbat pe cel mai bun jucător al lui United

Marcus Rashford a fost un pericol constant pentru apărarea lui FC Porto / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 04 octombrie 2024

Manchester United, adversara FCSB-ului în Europa League, a smuls o remiză la Porto, 3-3, după ce a fost condusă cu 3-2 până în prelungirile timpului regulamentar. Maguire a egalat în minutul 90+2!

Marcus Rashford a fost cel mai bun jucător al lui Manchester United în prima repriză a meciului de la Porto (3-3). El a și deschis scorul pentru oaspeți, în minutul 7, la capătul unei acțiuni personale.

Erik ten Hag l-a scos pe Marcus Rashford la pauză!

Dar la pauză, când scorul era 2-2, a rămas la cabine. În locul său, managerul Erik ten Hag l-a trimis în teren pe Alejandro Garnacho. Suporterii și presa au speculat că e posibil să fi intervenit o accidentare, dar la final au primit o explicație care a lăsat pe toată lumea mască!

Chestionat pe tema „Rashford”, Ten Hag a spus că atacantul n-a fost înlocuit pentru că s-ar fi lovit, ci pentru că s-a gândit la meciul de duminică, din Premier League, cu Aston Villa! Asta în condițiile în care, pe „Dragao”, scorul era 2-2, cu Porto revenită spectaculos în joc, de la 0-2, și o întreagă repriză rămasă de jucat!

Erik ten Hag: „M-am gândit la meciul cu Aston Villa, de duminică. Avem nevoie de jucători proaspeți”

„A trebuit să rotim. Garnacho a făcut un meci grozav nu doar duminică, ci tot sezonul. Duminică avem un alt joc greu, un joc tare, cu Aston Villa, așa că avem nevoie de jucători care să fie disponibili, în formă și proaspeți.

Timpul este scurt. Ei au o zi mai mult ca să se pregătească, avem un meci în deplasare, așa că ne dorim jucători proaspeți pe teren duminică”, a comentat managerul olandez al „diavolilor”.

Manchester United a terminat în inferioritate și a egalat în prelungiri

Rashford nu a jucat mai mult de 75 de minute dintr-un joc, de la înfrângerea în fața lui Liverpool (0-3), pe 1 septembrie, și a bifat doar două partide ca integralist în acest sezon.

După ieșirea lui, Manchester United a mai încasat un gol, autor Samu Omorodion (50), apoi l-a pierdut pe Bruno Fernandes, eliminat pentru lovirea unui adversar, cu gheata, și a tremurat până-n prelungiri, când nou intratul Harry Maguire a egalat la trei din centrarea lui Eriksen.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.