Europa League

Răzvan Lucescu, enervat la conferință după 0-1 cu FCSB: „Treziți-vă! Eu mereu vorbesc frumos despre România”

Răzvan Lucescu/ foto Imago Images

Articol de Eduard Apostol, Ionuţ Iordache, Adrian Duţă  —  vineri, 04 octombrie 2024

Răzvan Lucescu, antreorul lui PAOK Salonic, s-a enervat la conferința de presă de la finalul meciului pierdut cu FCSB, scor 0-1, în grupa unică de Europa League.

Întrebat sunt se simte înfrângerea cu rivala tradițională, Răzvan Lucescu fiind fost jucător și antrenor la Rapid, tehnicianul lui PAOK s-a enervat.

„Vorbesc mereu frumos despre echipele din România, vorbesc mereu frumos despre poporul românesc. Nu înțeleg. Măcar o dată încercați să gândiți diferit și să fiți pozitivi. Le băgați în cap românilor negativitate și ură. Băieți, treziți-vă!”, a decarat Răzvan Lucescu.

VIDEO. Răzvan Lucescu s-a enervat la conferința de presă după PAOK - FCSB

„Suntem într-o situație complicată. Pe de altă parte, avem și timp să reacționăm. Va trebui să reacționăm, iar dacă o facem corespunzător, vom schimba situația și vom luia puncte. De asemenea, am avut și ghinion și azi și cu Galatasaray. Pe lângă situația actuală, au fost și alte momente complicate, cum am mai spus.

Acum o săptămână eram eroi. Apoi, am pierdut 3 meciuri la rând și s-a instaurat un sentiment de frustrare. Dar asta ne arată că suntem într-un moment prost. Acum trebuie să luptăm și să reacționăm”, a mai declarat Răzvan Lucescu.

Înfrângerea cu FCSB a fost a treia la rând pentru PAOK. Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut cu Galatasaray, scor 1-3, în prima etapă din Europa League. Apoi, grecii au fost învinși în derby-ul cu Aris Salonic, scor 0-1.

Pentru PAOK urmează meciul cu Levadiakos, apoi derby-ul cu AEK Atena și și duelul cu Viktoria Plzen din Europa League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.