Europa League

Gigi Becali s-a răzgândit după victoria cu PAOK: „Atât le dau primă, l-am pus pe Tănase să le zică”

Gigi Becali / foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 04 octombrie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că le va acorda o primă jucătorilor roș-albaștri după victoria cu PAOK, scor 1-0, din Europa League.

Deși a declarat că jucătorii nu vor avea primă la victorie, ci doar la calificare, Becali s-a răzgândit. A anunțat că va oferi câte 3.000 de euro fiecărui jucător pentru victoria cu PAOK.

Gigi Becali s-a răzgândit: „Le dau primă, 3.000 de euro pentru fiecare jucător”

„Am fost la ei în vestiar după meci, le-am mulțumit. M-au aplaudat când am plecat, a venit și Tănase după mine și i-am zis să se ducă înapoi și să le spună că le dau primă. 3 mii de euro primă pentru fiecare jucător. Nu dau în general, dar nu am mai fost de mult timp cu ei, eram prea bucuros.

Ei sunt 30 de jucători, mai mult nu pot nici eu să dau. Tănase a luat deja prima de calificare în Europa League. Mai au jucătorii și pentru calificarea mai departe, dar nu mai știu. Ce îmi convine zic, ce nu îmi convine nu zic”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Gigi Becali: „Lui Lixandru îi măresc salariul”

Gigi Becali a vorbit și despre Mihai Lixandru, care s-a accidentat grav în meciul cu PAOK și va lipsi aproximativ 6 luni de pe gazon. Mijlocașul central a ieșit de pe teren pe targă.

„Lixandru e pierdere omenească, îmi pare rău de el. Dar nu stăm noi în Lixandru. Dar noi nu mai jucăm cu doi închizători în campionat, jucăm cu Olaru și Tănase interi.

După meci m-am dus la MM și i-am zis că de mâine îi mărim contractul lui Lixandru, asta am vrut să fac pentru el. I-am făcut 12.000, avea vreo 7-8.000 de euro pe lună. Toată echipa era de față acolo”, a mai declarat Gigi Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.