Europa League

În direct la GSP Live, Ovidiu Ioanițoaia a dat verdictul după PAOK - FCSB: „E opera lui” » Cei 2 jucători care l-au impresionat: „E ca o stâncă”

Ovidiu Ioanițoaia

Articol de Laura Șoica  —  vineri, 04 octombrie 2024

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a fost în direct la emisiunea GSP Live și a analizat victoria celor de la FCSB, în meciul cu PAOK, scor 1-0.

FCSB a câștigat și cel de-al doilea meci din Europa League, după ce prima data a învins-o pe RFS, și se află pe locul 4 în clasamentul din grupă.

Ovidiu Ioanițoaia a analizat victoria campioanei României și consideră că golul a fost opera lui Darius Olaru, chiar dacă Daniel Bîrligea a fost jucătorul care a băgat mingea în poartă. În plus, directorul Gazetei Sporturilor a mai fost impresionat de alți doi jucători ai roș-albaștrilor.

Ovidiu Ioanițoaia, despre victoria FCSB-ului cu PAOK

„O victorie prețioasă, asta e calitatea numărul 1, în condițiile în care PAOK părea favorită. După gol, care a fost opera căpitanului Stelei, a fost eliminat, nu știu în ce măsură trebuia dat afară Olaru. Înainte a fost un mic fault asupra lui.

Și în 10 oameni FCSB a rezistat, fără să intre în panică. O echipă care și-a păstrat calmul, echilibrul, o echipă de valoare. La PAOK, mă întreb cum a câștigat campionatul, mi se pare o echipă bunicică și atât, știe ce joacă, se vede că e o echipă lucrată, e mâna lui Răzvan, salariile sunt umflate, ca în Turcia, dar nu e o echipă de prim-plan.

Nu m-a impresionat niciun jucător de la ei. Târnovanu e un portar excepțional. Aseară a avut două intervenții, cel puțin două!, el a avut un reflex uluitor și a reușit să respingă. Dawa este ca o stâncă.

E greu de spun în ce măsură rămâne FCSB între primele. Și dacă prinde un loc în primele 24 tot este ceva. Ne așteptam la o victorie lejeră a lui PAOK. Becali dă din ce în ce mai des semne că e antrenor, victoria o ține pe FCSB în cursa pentru calificare.

S-a interpretat ca un gest nesportiv că a luat mingea în brațe, dar înainte a fost fault. Olaru nu e coautor la gol, e chiar autor, Bîrligea doar a băgat-o în poartă! Are dreptate Becali: când au rămas în 10, au început să joace mai bine. E un jucător cu calități deosebite (n.r. Bîrligea), dar golul nu e o contribuție deosebită, pasa a fost genială.

Da (n.r. dacă se califică FCSB mai departe), nu în primele 8, dar până la 24, da! Mai are două meciuri mai ușoare, cu Qarabag și Midtjylland”, a declarat Ovidiu Ioanițoaia, la GSP Live.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.