Europa League

„A avut nivel de Champions League” » Fermecat de prestația eroului FCSB: „Va fi titular la națională și va pleca în curând din România”

Ștefan Târnovanu, în timpul meciului PAOK - FCSB 0-1 / foto: facebook.com/FCSBOfficial

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 04 octombrie 2024

Raul Rusescu (36 de ani), dublu campion cu FCSB, se așteaptă ca Ștefan Târnovanu (24) să plece în curând de la campioana României.

Cu 6 intervenții, Târnovanu a fost printre cei mai buni oameni ai FCSB-ului în deplasarea de la Salonic, 1-0 cu PAOK în runda a doua din Europa League.

Rusescu apreciază prestația lui Târnovanu, pe care-l vede titular la echipa națională, și e de părere că portarul va prinde un transfer în străinătate cel târziu la vară.

Târnovanu este selectat de Mircea Lucescu în lotul României pentru „dubla” cu Cipru și Lituania, de pe 12, respectiv 15 octombrie, și îi are ca rivali pe post pe Horațiu Moldovan (Sassuolo) și pe Florin Niță (Damac).

VIDEO. Raul Rusescu: „Aș fi surprins dacă o să-l mai vedem pe Târnovanu în România”

Da, Târnovanu și-a câștigat postul de titular la națională, în mare măsură, datorită unei partide senzaționale. Este pe un trend ascendent, deși a mai gafat în ultimele luni, însă aseară a jucat la un nivel de Champions League.

Aș fi surprins dacă în perioada următoare de mercato, în ianuarie adică, va mai rămâne la FCSB. Sau, cel târziu, vara viitoare nu îl vom mai vedea în România”, a declarat Rusescu, la GSP Live.

Ştefan Târnovanu: „Ne-am apărat ca Arsenal, ca la handbal”

Iată ce a spus, aseară, Târnovanu, imediat după PAOK - FCSB 0-1:

„Mă bucur foarte mult că am reușit un al treilea meci foarte bun din punct de vedere personal. Ținând cont de cum am început sezonul, e o victorie mare, în deplasare, la o echipă foarte bună.

Ștefan Târnovanu

M-am uitat acum câteva zile la Arsenal cu City (n.r. - 2-2) și am văzut cum s-a apărat Arsenal, ca la handbal. Am făcut același lucru, doar că nouă ne-a ieșit.

Nu știu dacă e cel mai bun meci al carierei, dar sper să mă țină minte și cei de la Olympiacos.

Aș vrea să-i dedicăm această victorie lui Lixandru, pentru că am înțeles că are o accidentare destul de gravă. E posibil să fie la ligamente, urmează să facă un RMN. Sper să fie puternic”.

9a fost nota primită de Târnovanu în Gazeta Sporturilor, după PAOK - FCSB 0-1, cea mai mare dintre toți jucătorii

VIDEO. Toate concluziile după PAOK - FCSB 0-1, la GSP Live, cu Ioanițoaia, Rusescu și Barbu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.