Liga 1

Gigi Becali a făcut spectacol la întoarcerea în România » A dezvăluit ce mesaje a primit de la Varga, Rotaru și Hagi după victoria cu PAOK: „Când a văzut 1-0, nu l-a mai luat somnul!”

Articol de Valentin David (video), Alexandru Stanciu, Carmen Dumitru  —  vineri, 04 octombrie 2024

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a făcut spectacol la întoarcerea în România după victoria roș-albaștrilor în deplasare cu PAOK, scor 1-0.

Becali a dezvăluit că a fost felicitat de câțiva rivali din Superligă și anunță că a schimbat fața fotbalului românesc.

Gigi Becali a dezvăluit mesajul primit de la Rotaru: „Nu l-a mai luat somnul, visează toată noaptea!”

E mâna lui Dumnezeu dacă ai cerut PAOK la Salonic și Manchester United la București. Dacă faceți combinări de n luate câte k, aplicați formula, șansa e de una la 1000, două echipe să le vrei acasă și una în deplasare.

Dumnezeu zice «Bă, dacă eu ți-am dat, nu-ți dau cu jumătate de măsură, îți dau și biruință!». Eu ca atare sper, un lucru în care cred e că Manchester United va fi învinsă.

Le-am dat primă jucătorilor, am stat la masă cu ei seara și la plecare le-am zis «Bă, mă închin în fața voastră!». La plecare i-am văzut, i-am simțit. L-am chemat pe Tănase și i-am zis să le spună surpriza, câte 3.000 de euro fiecare.

M-a felicitat Gică (n.r. Hagi) cu bucurie. Mihai Rotaru a zis că după 5 minute a adormit și la 3 s-a trezit ca să vadă rezultatul. Când a văzut 1-0 nu a mai putut să doarmă, nu l-a mai luat somnul (n.r. râde).

VIDEO Gigi Becali a primit cadou din partea patronului PAOK

Pe Șumudică (n.r. care a anunțat că nu l-a interesat să vadă meciul) nu-l cred. Șumudică a visat toată noaptea. Șucu nu m-a felicitat, e prietenul meu. Mă mir, el e om de calitate, cine știe? Poate a uitat.

La Gică (n.r. Hagi) mi s-a părut sinceritate, felicitări cu multe semne de exclamare. Și Neluțu Varga mi-a zis «Tati, din inima mea, ți l-am dat cu inimă bună (n.r. pe Daniel Bîrligea), m-am bucurat!».

Gigi Becali: „Văd fotbalul mai bine decât Mircea Lucescu”

Eu zic că văd mai bine (n.r. fotbalul) din moment ce i-am bătut pe amândoi (n.r. Mircea și Răzvan Lucescu). Văd mai bine decât Mircea, nu l-am bătut pe el? I-am bătut pe amândoi. Bine, glumesc (n.r. râde). Nu m-am întâlnit cu ei după meci.

Lui Olaru i-am spus «Bă, nu mai face așa, dacă ai să pasezi...». După meci, când l-am văzut, i-am zis «Bă, tu știi și când să iei roșu, e calculat tot! Că ai luat roșu e bine din moment ce s-a terminat 1-0», mai ales că avem nevoie de el cu Dinamo și Rapid.

O să vedeți o altă avengură a fotbalului, că o să avem altfel de încredere, o altfel de posesie, o altă putere a jucătorilor. Îți dau încredere victoriile.

Lui Târnovanu atât i-am zis «Când ieși, nu mai da cu mâna, bagă pumnul în minge!». Râdea! N-are cine altcineva să fie titular la națională, a scos aseară două ocazii clare. A ieșit la momentul oportun, d-aia e portar, trebuie să apere. Toată echipa a fost extraordinară! Bîrligea e ceva special.

Când joci în 10 oameni 40 de minute cu o echipă ca PAOK și nu primești gol, atunci dă-mi voie să am încredere. Stați să vedem și cu Rangers, să-i batem și pe ăia acolo și după aia o să vedem care e situația. Cu Manchester United sută la sută vin. La meciul ăla se va arăta iar mâna lui Dumnezeu. Mă bucur să văd oamenii că se bucură, e o chestiune de demnitate națională, i-am bătut la ei acasă, e mare lucru”, a adăugat Gigi Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.