Liga 1

Mircea Rednic, dezamăgit după prima victorie acasă din acest sezon: „Asta e problema aici, la Arad!”

Articol de Alexandru Stanciu  —  vineri, 04 octombrie 2024

Mircea Rednic a reușit prima victorie de pe teren propriu în acest sezon, scor 3-1 cu Petrolul Ploiești. UTA a jucat mai bine de o repriză în inferioritate numerică după eliminarea lui Kadiri din minutul 44.

Mircea Rednic s-a declarat mulțumit de rezultat, dar este dezamăgit că suporterii n-au venit în număr mare la stadion, după conflictul recent dintre aceștia și tehnicianul arădenilor.

Mircea Rednic, dezamăgit că galeria celor de la UTA nu a venit la meci: „Problema aici, la Arad, e că lumea nu prea are încredere!”

„După perioadă de pregătire am zis că echipa o să joace bine. Problema aici, la Arad, e că lumea nu prea are răbdare. Eu am încredere în jucători. A fost o victorie muncită, au dat dovadă de caracter.

Au fost prezenți, au alergat foarte mult, și-au dorit această victorie într-o situație dificilă în care galeria nu a venit la meci. Eu credeam că o să vină, dar o să vină sigur la meciurile următoare. Avem nevoie de susținere, eu nu vreau să dezbin aici, eu am venit să-mi fac meseria. Nu am niciun interes, eu respect, dacă mă respecți vei primi același lucru”, a declarat Mircea Rednic la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Mircea Rednic: „Aici când ai rezultate toată lumea e fericită!”

Costache se simte bine, el n-a venit pregătit. L-am făcut atacant obligat, n-aveam soluții. Ezekiel este accidentat, Kadiri nu e nici el pregătit, deși a intrat bine în joc, dar păcat de gestul făcut.

Trebuie să avem continuitate în joc și în rezultate, așa susținem atmosfera din echipă și așa atragem mai mulți suporteri și mai mulți sponsori pentru că avem nevoie. Aici când ai rezultate toată lumea e fericită.

În perioada asta chiar am arătat ca o echipă, fiecare a jucat pentru echipă, interesul a fost să luăm cele 3 puncte. Mie îmi dă încredere, eu aveam încredere în jucători, chiar dacă unii i-au jignit. D-aia am avut reacția aia (n.r. conflictul cu suporterii). Niciun jucător nu a ajuns aici fără acordul meu, chiar dacă nu i-am propus eu pe toți. Eu sunt sigur că o să arătăm mult mai bine.

Play-off-ul e obiectivul nostru, sunt șanse, campionatul este echilibrat. Petrolul a avut rezultate și jocuri foarte bune, dar aici cu un om în plus nu a putut să ne pună probleme”, a adăugat Mircea Rednic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.