Liga 1

Suporterii lui Dinamo s-au „altoit” între ei la Ovidiu » Jandarmii care au încercat să intervină au primit un răspuns halucinant: „Și dacă nu ne calmăm, ce ne faci?”

Articol de Cristi Preda (foto), Alexandru Stanciu   —  vineri, 04 octombrie 2024

Meciul dintre Farul și Dinamo a avut parte de un moment tensionat în tribune. Deși Dinamo a deschis scorul încă din minutul 4 după golul superb marcat de Cătălin Cîrjan, suporterii lui Dinamo s-au luat la ceartă între ei, iar jandarmii au fost nevoiți să intervină.

Suporterii din Peluza Sud ai lui Dinamo au început să se îmbrâncească și să se înjure, iar jandarmii au vrut să intervină pentru a calma spiritele, deși câțiva suporteri au încercat să oprească intervenția acestora, spunându-le că „o vor rezolva între ei”. Din informațiile GSP, scandalul a pornit între membrii Peluzei Sud cu alți foști membri ai Peluzei, care fac parte acum din alt grup.

VIDEO. Membrii Peluzei Sud a lui Dinamo s-au luat la ceartă între ei


Membrii Peluzei Sud a lui Dinamo s-au luat la ceartă cu alți foști membri ai Peluzei la meciul cu Farul, iar jandarmii au vrut să intervină. Un membru al galeriei a încercat să oprească intervenția forțelor de ordine.

Băi frate, nu e șmecherie! Noi o rezolvăm, nu o rezolvi tu! Și dacă nu ne calmăm ce faci? Băi frate, mai rău faci!”, le-a strigat un suporter jandarmilor, care au reușit să scoată câțiva dintre suporterii scandalagii din peluză.

Suporterii au continuat să se îmbrâncească și să se înjure între ei, spre disperarea forțelor de ordine care au încercat în continuare să calmeze spiritele.


Suporterii Farului, coregrafie impresionantă la meciul cu Dinamo

Suporterii Farului au afișat o coregrafie impresionantă la meciul cu Dinamo. Deși echipa condusă de Gică Hagi se află doar pe locul 12 în Superligă, suporterii au arătat devotament și continuă să sprijine echipa.

Coregrafia suporterilor lui Farul / Foto: Cristi Preda GSP

Farul are 5 înfrângeri după primele 11 etape disputate în Superligă și doar 3 victorii, toate obținute pe teren propriu, cu Sepsi (2-1), cu Hermannstadt (3-2) și cu Poli Iași (2-0).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.