Liga 1

Cătălin Cîrjan, după ce a ieșit accidentat: „Voi face investigații, sper să joc cu FCSB”

Cătălin Cîrjan (21 de ani), mijlocașul ofensiv de la Dinamo, a acuzat o accidentare musculară în finalul meciului cu Farul, scor 1-1, din runda cu numărul #12 din Superliga. Speră să poată juca în meciul cu FCSB, care se va juca duminică, 20 octombrie.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 04 octombrie 2024

Cătălin Cîrjan (21 de ani), mijlocașul ofensiv de la Dinamo, a acuzat o accidentare musculară în finalul meciului cu Farul, scor 1-1, din runda cu numărul #12 din Superliga. Speră să poată juca în meciul cu FCSB, care se va disputa duminică, 20 octombrie.

Cîrjan a fost cel care a deschis scorul în acest meci. Acesta a ajuns la al 4-lea gol marcat în toate competițiile. În minutul 73 a fost înlocuit de Mărginean, după ce a resimțit o problemă musculară. Spune că va face investigații și speră să fie disponibil pentru derby-ul cu FCSB, care va fi imediat după pauza cauzată de meciurile naționalelor.

Cătălin Cîrjan, după Farul - Dinamo: „Vrem să obținem victoria în meciul cu FCSB

„Cred că este un rezultat echitabil. Sunt bucuros că am marcat, că mi-am ajutat echipa. Am mai avut o ocazie, nu am reușit să fac 2-0. Altul era rezultatul. Sunt bucuros de forma mea și sper să o țin tot așa. Este o problemă musculară, voi face niște investigații, sper să joc cu FCSB. Vrem să obținem victoria în acest meci”, a spus Cătălin Cîrjan, la Prima Sport.

Căpitanul Dennis Politic a tras și el concluziile după remiza de la Ovidiu: „Știam că au calitate individuală. Din punctul meu de vedere, deși au avut și ei ocazii multe și puteau să mai marcheze, și noi le-am avut pe ale noastre și consider că am pierdut 2 puncte în seara asta. M-am simțit bine, a fost un rol diferit, n-am mai jucat pe stânga, am jucat atacant.

Am încercat să joc la picior, să primesc mingea, cum mă pricep. Cred că m-am descurcat destul de bine. Vine bine această pauză, avem timp să ne refacem și să pregătim foarte bine derby-ul, fiecare jucător așteaptă acest meci”.

Nu trebuia să primim gol, dar ăsta este fotbalul. Un 1-1 este mai bun decât o înfrângere. Nu trebuie să pierdem cu FCSB, sunt într-o formă bună, vom vedea ce vom face.
- Adnan Golubovic, portar Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.