Liga 1

Tirada virulentă a lui Denis Alibec: „Ei n-au existat pe teren! Ce trebuie să fac ca să primesc penalty?”

+19 Foto
Farul - Dinamo / Foto: Cristi Preda GSP

Articol de Alexandru Stanciu  —  vineri, 04 octombrie 2024

Denis Alibec a fost un car de nervi la finalul meciului încheiat la egalitate de Farul acasă cu Dinamo, scor 1-1.

Atacantul naționalei României a reclamat faptul că trebuia să primească 3 penalty-uri.

Denis Alibec, nervos după remiza cu Dinamo: „Ei n-au existat pe teren! Ce trebuie să fac să primesc penalty?”

E frustrant, ei n-au ieșit din jumătatea lor, au avut un singur șut pe poartă. Am avut 3 penalty-uri neacordate. Eu am fost la Euro, mi s-a explicat că orice tragere în careu e penalty, eu așa știu.

Nu vreau să comentez, sunt foarte nervos acum, am avut șansa de a marca după pasa lui Ganea, trebuia să înscriu. E frustrant, ai atâtea ocazii, atâtea faze și nu poți să finalizezi că te trage adversarul. Ce trebuie să fac ca să fie penalty?

+19 Foto
Farul - Dinamo, runda #12 din Superliga / foto: Cristi Preda

Ne afectează! Ca și meciul de la Buzău, a fost o înfrângere grea. Acum acasă n-am reușit să câștigăm, chiar dacă Dinamo n-a existat pe teren. Trebuie să ne revenim, să punem în practică jocul, eu zic că am făcut un meci bun.

(n.r. despre convocarea la echipa națională) Nu am pauză, nu e problemă. M-am obișnuit cu programul ăsta. Trebuie să mă calmez un pic, să fiu concentrat în continuare și să joc tot mai bine”, a declarat Denis Alibec la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Victor Dican: „Au fost situații în care se putea da penalty”

„A fost un meci de luptă, ne-am creat foarte multe ocazii, am dominat meciul. Au mai fost situațiile unde cred că se putea da penalty, bănuiesc că s-a verificat la VAR. În prima repriză am fost călcat pe gambă. Ne-am creat foarte multe ocazii, e frustrant pentru că știm că azi meritam victoria.

Dinamo e o echipă incomodă, a fost acel început unde ne-au prins, dar după aceea cred că am fost echipa care a dominat. Trebuie să facem asta în continuare și să fim mai atenți la finalizare.

Trebuie să luptăm, să dăm tot ce avem mai bun la fiecare meci, să arătăm mai bine etapă cu etapă! Trebuie să ne pregătim, ne așteaptă un meci greu în Giulești”, a declarat Victor Dican la emisiunea „Fotbal Club”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.