Liga 1

Cu mari probleme de lot, Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru Superliga » Cum va arăta FCSB la meciul cu Gloria Buzău

Gigi Becali (66 de ani) a anunțat cum va arăta FCSB la meciul cu Gloria Buzău, care se va juca duminică, 6 octombrie, de la 21:00, în runda #12 din Superliga.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 05 octombrie 2024

Gigi Becali (66 de ani) a anunțat cum va arăta FCSB la meciul cu Gloria Buzău, care se va juca duminică, 6 octombrie, de la 21:00, în runda #12 din Superliga.

După victoria nesperată de pe terenul lui PAOK, scor 1-0, FCSB trebuie să se mobilizeze pentru meciul din campionat, acolo unde are probleme. Ocupă doar locul 11, cu 13 puncte, după primele 11 etape.

La meciul cu Gloria Buzău, campionii vor fi nevoiți să improvizeze, în condițiile în care nu se vor putea baza pe 3 stoperi. Joyskim Dawa și Mihai Popescu sunt suspendați, iar Siyabonga Ngezana este accidentat. Mijlocașul Mihai Lixandru, care a mai fost retras pe linia de fund, s-a accidentat grav și va fi indisponibil timp de 6 luni.

Becali a spus că Adrian Șut va fi coborât ca stoper, la fel cum s-a întâmplat și în remiza cu Petrolul (1-1). Acesta va juca lângă Vlad Chiricheș. Patronul a anunțat că vor fi 7 schimbări în echipa de start față de cea de la meciul cu PAOK.

O să vezi ce schimbări o să facem în primul 11. Vor fi vreo 7 schimbări. În fața o să fie schimbați toți. David Miculescu n-a fost titular cu PAOK. Ștefănescu n-a fost, o să fie. Malcom Edjouma n-a fost, o să fie.

Ca fundaș dreapta nu știu de Crețu acum, s-ar putea să jucăm cu Pantea. N-a fost Chiricheș, o să fie. N-a fost Panțîru, deci o să fie. Nu putem să îi dăm o șansă lui Vlad, ce jucăm cu Divizia C? Jucăm cu Buzăul, echipa care a făcut ceva. A bătut Farul mi se pare, nu? (n.r.- a învins Farul cu 1-0) O să jucăm cu Chiricheș și cu Șut, că n-ai altceva”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Cum poate arăta FCSB cu Gloria, conform spuselor lui Becali: Târnovanu - Pantea, Șut, Chiricheș, Panțîru - Edjouma, Alhassan - Ștefănescu, Olaru, Miculescu – Popa

Cum a început FCSB în meciul cu PAOK: Târnovanu - Crețu, Dawa, M. Popescu, Radunovic - Șut, Lixandru - Băluță, Olaru, Fl. Tănase - Bîrligea

Clasamentul din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.