Liga 1

Răsturnare de situație cu transferul anunțat de FCSB! Gigi Becali oferă doar jumătate din suma cerută

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a spus cât sunt dispuși să achite campionii pentru transferul lui Lukas Zima (30 de ani), portarul de la Petrolul.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 05 octombrie 2024

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a spus ce sumă sunt dispuși să achite campionii pentru transferul lui Lukas Zima (30 de ani), portarul de la Petrolul.

Mihai Stoica a explicat că după ce Andrei Vlad, jucător crescut de club, va pleca în iarnă, FCSB va fi nevoită să scoată un jucător de pe listă pentru a-i face loc altui portar.

Oficialul de la FCSB spune că gafa comisă de Zima cu UTA (1-3) nu îi va influența cota de piață, dar consideră că 500.000 de euro este o sumă foarte mare pentru transferul unui portar. Spune că Gigi Becali este dispus să ofere 250.000 de euro pentru a aduce un portar.

Mihai Stoica, despre transferul lui Lukas Zima la FCSB: „500.000 este o sumă foarte mare, este cam dublu față de cât putem să oferim”

„Crezi că i-a scăzut cota lui Donnarumma când a greșit cu Arsenal? Nu prea! N-au nicio legătură. Noi știm ce putem. Ce se întâmplă… Vlad va pleca. Vlad e un jucător crescut de club.

Când aduci un jucător, trebuie să înlocuiești pe cineva ca să pui al doilea portar. Orice jucător care iese de pe listă, nu mai poate intra pe listă, dar jucătorul pe care îl înlocuiești e out până în următoarea perioadă de transferuri.

În cupele europene este altă regulă. Acolo nu mai poți să vii nici măcar cu un jucător liber de contract, pentru că nu îl poți pune pe listă până în următoarea fază a competiției.

Încă nu am început discuțiile cu Petrolul, am avut alte probleme. Am văzut ce a apărut, că dăm nu știu cât, noi nu avem buget mare pentru a aduce un portar. 500.000 este o sumă foarte mare, este cam dublu față de cât putem să oferim. O să discutăm, dacă nu se poate, sunt o puzderie de portari în Europa. Uitați-vă la Siegrist, care a ajuns în România prin cineva care îl cunoștea și apără foarte bine”, a spus Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.