Liga 1

Un dinamovist îl critică pe Alibec după declarațiile făcute: „Nu poți câștiga un meci dacă nu câștigi un duel!”

Articol de Alexandru Stanciu  —  sâmbătă, 05 octombrie 2024

Cristi Pulhac, fostul jucător al lui Dinamo, l-a criticat pe Denis Alibec pentru declarațiile acestuia de după remiza Farului cu Dinamo, scor 1-1.

Denis Alibec a acuzat faptul că nu a primit 3 penalty-uri la meciul cu Dinamo și a declarat că Farul ar fi meritat victoria.

Cristi Pulhac l-a criticat pe Denis Alibec pentru declarațiile de după remiza cu Dinamo: „Nu poți câștiga un meci dacă nu câștigi un duel!”

Nu ai cum să spui că Dinamo nu a existat. Toţi ne-am uitat la meci, Dinamo, eu cred, majoritatea mingilor unu la unu le-au câştigat. Tu nu poţi câştiga un meci dacă nu câştigi un duel.

La raport de ocazii, e adevărat, Dinamo nu a mai avut atât de multe ocazii în a doua repriză, dar nici Farul nu a fost o echipă. Nu au putut să desfacă, golul a venit pur întâmplător”, a declarat Cristi Pulhac, potrivit primasport.ro.

Denis Alibec, nervos după remiza cu Dinamo: „Ei n-au existat pe teren! Ce trebuie să fac să primesc penalty?”

„E frustrant, ei n-au ieșit din jumătatea lor, au avut un singur șut pe poartă. Am avut 3 penalty-uri neacordate. Eu am fost la Euro, mi s-a explicat că orice tragere în careu e penalty, eu așa știu.

Nu vreau să comentez, sunt foarte nervos acum, am avut șansa de a marca după pasa lui Ganea, trebuia să înscriu. E frustrant, ai atâtea ocazii, atâtea faze și nu poți să finalizezi că te trage adversarul. Ce trebuie să fac ca să fie penalty?

+19 Foto
Farul - Dinamo, runda #12 din Superliga / foto: Cristi Preda

Ne afectează! Ca și meciul de la Buzău, a fost o înfrângere grea. Acum acasă n-am reușit să câștigăm, chiar dacă Dinamo n-a existat pe teren. Trebuie să ne revenim, să punem în practică jocul, eu zic că am făcut un meci bun”, a declarat Denis Alibec la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.