Handbal

FTC Budapesta - Gloria Bistrița, în etapa a 4-a din Liga Campionilor! Campioana Ungariei, favorită în confruntarea cu echipa lui Florentin Pera

Gloria Bistrița - Ferencsvaros, în etapa a 4-a din Liga Campionilor! Foto: Facebook

Articol de Costi Prună  —  sâmbătă, 05 octombrie 2024

Gloria Bistrița-Năsăud joacă astăzi la Budapesta cu FTC în etapa a 4-a din Liga Campionilor. Partida va începe la ora 17:00 și va fi în direct pe Prima Sport 3 și Digi Sport 4.

Drumul anevoios al Gloriei Bistrița în Liga Campionilor continuă cu meciul de la FTC, liderul grupei A.

În 3 etape, Gloria a acumulat 2 puncte și după înfrângerile cu Metz (26-28) și Krim (30-35), a pierdut și primul meci în campionat, derby-ul cu CSM București, 30-33.

Florentin Pera, înainte de FTC Budapesta - Gloria Bistrița: „Trebuie să progresăm în fiecare meci!”

Chiar dacă a pierdut cele 3 meciuri, Bistrița nu a arătat deloc rău, dar formațiile întâlnite au o experiență superioară, jucătoare mai valoroase și unele detalii au făcut diferența.

Antrenorul Florentin Pera speră că echipa va intra bine în meciul cu FTC și dacă va reuși să țină ritmul pe care-l va impune campioana Ungariei, ardelencele se pot gândi la un rezultat favorabil.

Florentin Pera, antrenorul Gloriei Bistrița-Năsăud. Foto: Facebook

„Întâlnim una dintre cele mai puternice echipe din grupă și trebuie să jucăm cât de bine putem. Fiecare partidă din Liga Campionilor este pentru noi o oportunitate de a crește, de a progresa, Gloria fiind debutantă în competiție”, a declarat antrenorul Florentin Pera, pentru site-ul EHF.

Un prim „7” posibil pentru Gloria: De Arruda, Nocun, Delgado, Niombla, Mbengue, Fujita, Araujo.

FTC Budapesta, favorită în confruntarea cu Gloria Bistrița

Ferencsvaros a confirmat în primele 3 etape că este mult mai puternică față de sezonul trecut și după victoriile cu Nykobing, Podravka și Storhamar este pe primul loc în grupă cu 6 puncte.

Ferencsvaros e lider în grupa A din Liga Campionilor. Foto: Facebook

La casele de pariuri, FTC este favorită la victorie cu o cotă de 1.20-1.24, în timp ce Gloria este cotată cu 5.85.- 6.10.

Prin transferurile făcute în vară, FTC a devenit o formație cu pretenții la câștigarea trofeului. Laura Glauser, Daria Dmitrieva, Orlane Kanor și Valeria Maslova sunt jucătoare de top care au crescut nivelul echipei, iar suporterii lui „Fradi” speră la o nouă calificare în finala Ligii Campionilor, după cea pierdută în 2023 cu Vipers, scor 24-28.

Un prim „7” probabil pentru FTC: Glauser, Marton, Kanor, Dmitrieva, Klujber, Malestein, Cvijic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.