Liga 1

Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”

Articol de Andra Mocanu  —  sâmbătă, 05 octombrie 2024

Mădălina Pamfile, femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali în urmă cu mai bine de 10 ani, a fost prinsă sub influența alcoolului în București, după ce mai mulți participanți la trafic au sesizat autoritățile că o femeie circulă „haotic” prin Capitală.

Potrivit g4media, Mădălina Pamfile ar fi avut o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mădălina Pamfile, femeia care îl adusese la disperare pe Gigi Becali, încătușată pentru că a condus sub influența alcoolului

Conform Poliției Capitalei, tânăra a fost depistată sâmbătă noaptea, în urma unei sesizări potrivit căreia vehiculul se deplasa haotic pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei.

„La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 04.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1, un autoturism se deplasează haotic. Poliţiştii ajunşi în zonă, au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o  persoană de sex femeiesc”, a anunțat Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.

„Având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecţia sa, cât şi a poliţiştilor, s-a procedat la folosirea forţei şi imobilizarea acesteia”, au mai transmis polițiștii.

Mădălina Pamfile a fost dusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice.

Mădălina l-a adus la exasperare pe Gigi Becali, după ce a avut o relaţie cu năbădăi cu Gabi Matei, fundaşul dreapta pentru care Becali a plătit, în 2011, 600.000 de euro, dar care a jucat doar cinci meciuri din cauza accidentărilor şi a vieţii sportive dezordonate.

Mădălina a fost una dintre cele mai titrate asistente TV din România și a avut o carieră de succes ca fotomodel, având experiența podiumurilor de modă și făcând furori încă de la debutul său în showbiz-ul autohton prin ținutele sexy pe care le-a abordat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.