Liga 1

Tavi Popescu, MVP cu Gloria Buzău: „Nu cred că dacă mi-am vopsit părul nu știu să mai joc fotbal”

+20 Foto
Tavi Popescu, în FCSB - Gloria Buzău/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Laura Șoica  —  duminică, 06 octombrie 2024

Octavian Popescu (21 de ani) a vorbit la finalul meciului cu Gloria Buzău, scor 3-2, în care a reușit să marcheze două goluri.

Meciul dintre FCSB și Gloria Buzău, din etapa cu numărul 12 a Superligii, s-a încheiat cu scorul de 3-2.

Tavi Popescu a fost titular în meciul cu Gloria Buzău și a reușit să marcheze primele două goluri pentru FCSB în acest meci.

Declarația lui Tavi Popescu la finalul meciului

Fotbalistul a declarat la finalul meciului că încă nu este complet refăcut după accidentare. Totuși, Tavi Popescu a afirmat că se bucură că a reușit să marcheze.

„Mă bucur că am reușit să marchez, am dat un gol frumos, nu am mai marcat de un an, trebuia să vină și golul. Eu am trecut printr-o perioadă grea după accidentare, nici acum nu sunt la 100%, dar asta este. M-am simțit bine, am bătut la încălzire două lovituri libere bune și l-am rugat pe Șut să mă lase pe mine să bat.

Sper să revin, am prins mai multă încredere, am nevoie să mi se ofere încredere. E foarte bine că am început să acumulăm puncte. Am început mai greu, pentru că avem și Europa, dar o să ne revenim pe parcurs.

Mi-a dat și asta puțină încredere (n.r. convocarea la naționala U21), sper să ne calificăm. Am vrut să fac o schimbare, nu cred că dacă mi-am vopsit părul nu mai știu să joc fotbal”, a declarat fotbalistul la finalul meciului.

Clasamentul actual al Superligii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.