Europa League

Gigi Becali nu a fost doar în pelerinaj la Salonic! Detalii picante oferite de greci: a avut 60 de invitați la masă și a achitat o notă de plată uriașă

Gigi Becali / foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Eduard Apostol  —  marți, 08 octombrie 2024

Gigi Becali (66 de ani) a făcut turul lăcașurilor de cult din Salonic, deunăzi, cu ocazia meciului PAOK - FCSB (0-1), dar înainte de meci a dat și o masă invitaților săi, în centrul orașului. Unde s-a mâncat bine, s-a petrecut bine, iar elenii au fost impresionați de nota de plată achitată de patronul campioanei României

FCSB este pe val! Și în Europa, și în campionat. Campioana en titre a României a avut o serie invincibilă pe ambele fronturi în care a activat. Echipa lui Gigi Becali și Elias Charalambous a adunat patru victorii consecutive, ce au redat încrederea roș-albaștrilor înaintea pauzei competiționale.

Gigi Becali a dat masă mare după liturghia de la Salonic

FCSB merge brici în Europa, victorii cu RFS (4-1) și cu PAOK (1-0) fiind în topul grupei din Europa League. În Liga 1, echipa a revenit după succesele cu Sepsi (1-0) și cu Gloria Buzău (3-2), este aproape de play-off.

Săptămâna trecută, fotbalul românesc a fost racordat la confruntarea dintre PAOK Salonic și FCSB, din etapa secundă a grupelor Europa League. Mai ales că patronul campioanei, Gigi Becali, a însoțit din nou echipa într-o deplasare, externă, după o pauză de 18 ani. De la acel meci de pomină cu Middlesbrough, când roș-albaștrii au ratat dramatic calificarea în finala Cupei UEFA.

+40 Foto
Gigi Becali la Biserica Sf. Grigorie Palama din Salonic FOTO: Ionuţ Iordache (GSP)

Prezența lui Becali pe tărâm elen nu a trecut neobservată nici de către greci. Au urmărit și ei fiecare pas al latifundiarului din Pipera. Becali a făcut un tur al bisericilor din Salonic și a organizat o liturghie în limba română la Veria, înaintea confruntării cu formația lui Răzvan Lucescu.

Gigi Becali i-a impresionat pe greci: de la credință până la banii plătiți pentru nota de plată!

Dar vizita lui Becali la Salonic nu s-a rezumat doar la pelerinajul din zona Salonicului. Jurnaliștii de la inpaok.com au informat că, înaintea duelului de pe Toumba, Gigi Becali a organizat o masă pentru alaiul ce l-a însoțit în Grecia.

În afara călugărilor din suita sa, Becali a avut și alți invitați în "Țara Sfinților", așa cum mai este recunoscută Grecia. Astfel, înaintea meciului cu PAOK, patronul FCSB a închiriat un restaurant din centrul Salonicului, "Șapte mări". Unul care este și pe gustul lui Răzvan Lucescu, conform informațiilor noastre. Aproximativ 60 de invitați a avut Becali la restaurantul din Salonic, conform informației furnizate de Manos Tsalgatidis.

Gigi Becali în restaurantul de clasă din Salonic

Este vorba de unul dintre localurile la modă din centrul orașului, s-a cântat, s-a dansat, iar Becali ar fi plătit o notă de plată consistentă la plecare!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.