Liga 1

Daniel Bîrligea, întrebat despre faptul că nu a fost convocat la națională

Articol de Laura Șoica  —  luni, 07 octombrie 2024

Daniel Bîrligea (24 de ani), atacantul de la FCSB, a reușit să marcheze primul lui gol pentru roș-albaștri în Superligă, al treilea în total în tricoul campioanei, și a oferit o declarație la final.

În meciul dintre FCSB și Gloria Buzău, din etapa cu numărul 12 a Superligii, Daniel Bîrligea a reușit să marcheze primul gol pentru FCSB în campionat, după ce marcase deja două în Europa League.

VIDEO. Declarația lui Daniel Bîrligea, după FCSB - Gloria Buzău 3-2

Daniel Bîrligea a vorbit și despre neconvocare la echipa națională. Atacantul a declarat că este foarte fericit cu alegerea pe care a făcut-o acea de a merge la FCSB.

„O seară care ne-a ajutat mult să intrăm în vacanță cu un moral bun. Avem nevoie de puncte multe. Știu că avem meciuri foarte grele, unul după altul, o să fie greu, dar o să ne recuperăm, să fim pregătiți atunci, avem un lot foarte mare și cred că vom face față.

Eu încerc că dau totul aici, și domnul Lucescu decide dacă merit această convocare.

E o senzație, foarte frumoasă, pentru că fac fericiți o grămadă de oameni. Sunt fericit pentru alegerea pe care am făcut-o”, a declarat Daniel Bîrligea la finalul meciului.

Daniel Bîrligea este cel mai proaspăt transfer făcut de Gigi Becali. Atacantul a fost adus de la CFR Cluj în schimbul a 2 milioane de euro.

Clasamentul actual al Superligii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.