Campionate

Declarație-ȘOC în Grecia! Răzvan Lucescu e gata să demisioneze de la PAOK: „Nu am nicio problemă să-mi fac bagajele pentru București”

Răzvan Lucescu/ foto Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 07 octombrie 2024

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a fost categoric după victoria echipei sale în deplasare, 2-0 cu Levadiakos.

PAOK a pus capăt, duminică, unei serii de 3 înfrângeri consecutive cu o victorie în deplasare, 2-0 în fața lui Levadiakos. Dar Răzvan Lucescu e supărat că unii suporteri i-au cerut demisia după 0-1 cu FCSB, în Europa League.

Răzvan Lucescu insistă că PAOK este o echipă în reconstrucție

Iar la conferința de presă de după meci a fost categoric. N-are nicio problemă să lase locul altuia dacă unii nu înțeleg că PAOK este în acest moment o echipă aflată în reconstrucție.

„În seara asta nu am câștigat nici titlul, nici Europa, dar lucrăm să fim fericiți în luna mai. Când faci atât de multe schimbări, practic, pornești de la zero, poate chiar mai din urmă. Și atunci când faci asta este nevoie de timp. Nu se întâmplă peste noapte.

Din toți anii în care am lucrat, abia în noiembrie avem chimie. Indiferent de calitatea jucătorilor, avem fotbaliști care provin din culturi diferite, unii din estul și alții din nord-vestul Europei, ușor de distrus, mai greu de reparat. Am fost norocoși să intrăm în Europa League, norocoși să avem o bază, de anul trecut, și să avem un stil de a juca”, a punctat Răzvan.

PAOK - FCSB, foto: Ionuț Iordache (GSP)

Răzvan Lucescu: „Sunt calm la minte și la suflet și am arătat ce pot. Dacă cineva nu e fericit pot pleca”

După care, tehnicianul român a pus punctul pe „i”:

„Am avut două meciuri europene cu multe șanse și am făcut greșeli pe care le-am plătit, pentru că așa se întâmplă când faci o echipă. Suntem primii în clasament. Sunt aici în seara asta, dar nu am nicio problemă să merg la Salonic și să-mi fac bagajele pentru București dacă unii nu înțeleg procesul prin care trecem. Sunt calm la minte și la suflet și am arătat ce pot. Dacă cineva nu este fericit pot pleca!”.

Înaintea acestui 2-0 cu Levadiakos, PAOK pierduse la Istanbul, în fața lui Galatasaray (1-3), apoi în campionat, 0-1 cu Aris Salonic, și joia trecută în fața lui FCSB (0-1).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.