Stranieri

Gestul făcut de antrenorul lui Ianis Hagi, imediat după ce a fost eliminat pentru „roșu”

+12 Foto
Ianis Hagi în drum spre ieșirea de pe teren la Rangers, foto: Imago

Articol de Alexandru Stanciu  —  luni, 07 octombrie 2024

Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, l-a consolat pe Ianis Hagi după cartonașul roșu primit de internaționalul român la revenirea în prima echipă a scoțienilor. Rangers s-a impus acasă împotriva celor de la St. Johnstone, scor 2-0.

Antrenorul lui Rangers l-a îmbrățișat pe Ianis Hagi în momentul părăsirii terenului, după eliminarea din minutul 81. Ianis a reușit un assist la revenirea la prima echipă, pasându-i decisiv lui Cerny în minutul 58, când mijlocașul ceh a stabilit scorul final.

FOTO. Gestul făcut de antrenorul lui Ianis Hagi, imediat după ce a fost eliminat pentru „roșu”

Philippe Clement a încercat să-l consoleze pe Ianis Hagi după eliminare și i-a luat apărarea la finalul meciului.

„Este ceea ce este. Nu mi se pare un atac violent sau cu intensitate mare. Este mai degrabă unul stângaci și ghinionist. Dar, după imaginile pe care le-am văzut ulterior, este un cartonaș roșu clar. Nu cred că va primi o suspendare mare.

Știe că pleacă cu echipa națională și sper să aibă minute acolo și apoi, când se întoarce, să avem antrenamente bune cu el.

Au intrat jucători noi, dar și dintre aceia care n-au mai jucat de-o bună periodă de timp, cazul lui Ianis Hagi.

Și din cauza asta cred că a ajuns să ia acel cartonaș roșu. E o intervenție stângace a unui jucător care încă nu-i în forrmă. Dar acesta este singurul mod de a-l pregăti și de a-l aduce în forrmă”, a declarat Philippe Clement la conferința de presă de după victoria cu St. Johnstone, scor 2-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.