Liga 1

FCSB pregătește transferul IERNII în Superliga: „Se poate întoarce! Este al meu, îl bag imediat”

Marius Marin, bucurându-se alături de Nicolae Stanciu și Radu Drăgușin la golul de 1-0 din meciul cu Ucraina (3-0) / Foto: Imago Images

Articol de Andrei Furnigă (video), Romeo Ene, Carmen Dumitru  —  luni, 07 octombrie 2024

FCSB pregătește unul dintre cele mai importante transferuri. Gigi Becali (66 de ani) a anunțat astăzi că îl așteaptă din iarnă pe Nicolae Stanciu (31 de ani), mijlocașul celor de la Damac. Fotbalistul declarase zilele trecute faptul că dacă va reveni în România, o va face doar la campioana României.

Patronul roș-albaștrilor a văzut ce a declarat Stanciu și a explicat că îl așteaptă din iarnă. El se poate întoarce oricând, sub orice formă, la clubul care l-a vândut în 2016 pentru 10 milioane de euro la Anderlecht. Internaționalul român evoluează în prezent pentru Damac, formația antrenată de Cosmin Contra.

VIDEO. Gigi Becali îl așteaptă pe Nicolae Stanciu la FCSB: „Din iarnă vine dacă vrea”

Stanciu explicase zilele trecute faptul că FCSB reprezintă prima variantă pentru el din România.

„Nu o să rămân toată viața în Arabia. Sunt în ultimul sezon de contract și în iarnă voi intra în ultimele șase luni de contract. Vom vedea ce se întâmplă. Cert este că nu o să rămân în campionatul de acolo până când îmi voi termina cariera.

Toată lumea știe că Steaua (n.r. FCSB) este echipa mea de suflet. E devreme să spun dacă m-aș întoarce. Dacă ar fi să mă întorc în țară și Steaua să mă dorească, ar fi prima variantă”, declarase Stanciu, pentru Digi Sport.

În urma declarației făcute de internaționalul român, Gigi Becali a reacționat și a spus că îl așteaptă cu brațele deschise: „Nicușor Stanciu, oricând vrea, se poate întoarce. Nu numai calificările (n.r. - motivul pentru care l-ar readuce la FCSB), am luat 10 milioane de euro pe el.

Oricând vrea el vine antrenor, antrenor secund, ce vrea el. Din iarnă ce vrea el, secund, jucător, orice, îl bag imediat. De ce? Mi-a adus 10 milioane, goluri de calificare cu Sparta Praga. Stanciu este al meu, al Stelei (n.r. - FCSB-ului).

Chipciu a greșit, el pe mine m-a dezamăgit. Nu trebuia să plece, sunt unii jucători exponențiali, ei n-au voie. Te duci la CFR... acum e la U Cluj, nu e problemă, dar nu trebuia la CFR! Dacă ești al Stelei (n.r. - al FCSB-ului), nu te duci la rivale”, a explicat Becali, la palat.

Finanțatorul campioanei face trimitere la momentul în care Chipciu a semnat cu CFR Cluj, în 2020, deși a fost dorit inclusiv de roș-albaștri.

Nicolae Stanciu a evoluat pentru FCSB în perioada 2011-2016, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Mijlocașul a reprezentat în 2016 cea mai scumpă investiție din istoria clubului belgian: 9,8 milioane de euro!

FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli, Slavia Praga, Wuhan Three Towns și Damac sunt echipele pentru care a evoluat Stanciu de-a lungul carierei.

4,5 milioane de euroe cota lui Nicolae Stanciu, potrivit Transfermarkt

Șucu a băgat milioane, nu poți să-i zici nimic, normal să ai o suferință când te bate Botoșaniul. Nu e treaba mea, nu e frumos acum să vorbesc de ei. Au o suferință. Pe mine dacă mă bate Botoșaniul îmi convine? Închid televizorul, nu mai vreau!

- Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.