Liga 1

„Arde” la Sibiu! Clubul ia măsuri după 8 goluri încasate în 2 etape. » Ce se întâmplă cu Măldărășanu

Marius Măldărășanu, tot mai îngândurat / foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 07 octombrie 2024

Hermannstadt a încasat nu mai puțin de 8 goluri în ultimele două meciuri de campionat, de la Petrolul (1-4) și de la Sepsi (0-4).

Dacă umilința suferită la Ploiești, 1-4 cu Petrolul, a fost considerată un accident, conducerea lui Hermannstadt a luat foc după 0-4 cu Sepsi, pe teren propriu.

Se vor lua măsuri împotriva jucătorilor și a antrenorilor

Surse din anturajul clubului relatează că la Sibiu e supărare mare și în curând se vor lua măsuri. Sancțiunile ar urma să fie stabilite într-o ședință ce va avea loc în zilele următoare și îi vizează în egală măsură și pe jucători, și pe antrenori, chiar dacă Marius Măldărășanu a luat toată vina asupra lui.

„Măldă” este pe lista scurtă a Rapidului, în cazul în care, la un moment dat, se va renunța la Marius Șumudică. Din informațiile Gazetei, dacă patronul Dan Șucu îl va dori în Giulești, trebuie să știe că antrenorul sibienilor are o clauză de 50.000 de euro în contractul scadent în vara lui 2025.

Hermannstadt a avut un parcurs sinusoidal în acest start de sezon, iar tehnicianul ploieștean, fost jucător al Rapidului, n-a marșat la propunerea conducerii de a prelungi, venită în ajunul meciului cu Petrolul.

Marius Măldărășanu: „Poți să ai contract pe 5 ani și să pleci în 2 luni”

”Joi dimineață mi-a zis Claudiu Rotar ceva, dar nu îmi e capul să mă gândesc la asta, vineri avem meciul cu Petrolul, am discutat și alte probleme vis a vis de echipă.

Trebuie să fiu corect, să recunosc că Claudiu mi-a propus, dar nu este o prioritate acum. Știți ce se întâmplă, poți să ai contract pe 5 ani și să pleci în 2 luni, nu neapărat te ține un contract undeva, ci alte lucruri” comenta atunci Măldărășanu.

Marius Măldărășanu: „Mi-au dat și alții sfaturi, să nu mai prelungesc, că se plictisește lumea”

El făcuse referire la contract și într-o intervenție la Sport Total FM: „Mi-au dat și alții sfaturi, să nu semnez, să nu mai prelungesc, că se plictisește lumea. E posibil să ajungi și într-o astfel de situație, dar riscul cel mai mare ar fi o blazare a mea, însă nu se pune problema.

O schimbare poate fi benefică carierei mele, acum nu știu, consider că, în general, mișcările pe care le-am făcut, le-am făcut cu inima. Eu nu fac un pas dacă nu simt că lucrurile sunt în regulă. Încerc să judec, să nu reacționez spontan când e vorba de-o decizie importantă”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.