Liga 1

Raul Rusescu, după FCSB - Buzău 3-2: „Am văzut o fază ciudată...”

Raul Rusescu, în platoul GSP Live.

Articol de Alexandru Barbu  —  luni, 07 octombrie 2024

Raul Rusescu (36 de ani), dublu campion al României cu FCSB, a analizat la GSP Live victoria obținută aseară de roș-albaștri, 3-2 cu Gloria Buzău în etapa cu numărul 12.

Fostul golgheter al celor de la FCSB spune că victoria gazdelor a fost meritată și previzibilă în raport cu modul în care s-a jucat pe Arena Națională.

VIDEO. Raul Rusescu, despre FCSB - Gloria Buzău 3-2: „Întrebarea era doar când va marca FCSB”

„A fost un meci care n-a început prea bine pentru FCSB, deoarece a primit un gol frumos, rezultat dintr-o acțiune superbă a unui jucător tânăr, cu un șut foarte bun.

Apoi, meciul a intrat într-un ritm normal, iar întrebarea nu era dacă va marca FCSB, ci doar când o va face. Așa s-a jucat. N-a fost nicio urmă de îndoială că FCSB va câștiga acest meci. A fost un meci dominat autoritar de FCSB. Au fost ceva emoții pe final, dar, per total, o victorie meritată. Jucătorii și-au făcut treaba, mai ales dacă punem în balanță și faptul că FCSB venea după o victorie europeană (n.r. - 1-0 cu PAOK) – nu e simplu să joci în campionat imediat după un astfel de succes.

Buzăul a început bine, dar apoi n-a mai contat”, a declarat Rusescu.

Raul Rusescu: „Se apărau ciudat cei de la Buzău”

Expertul GSP Live remarcă și apărarea subțire a buzoienilor de aseară, oferind exemplul golului 3 marcat de FCSB, prin Bîrligea: „Se apărau ciudat cei de la Buzău... La golul 3, erau 6 jucători în 20 de metri, dar nimeni nu era unde ar fi trebuit să fie”.

VIDEO INTEGRAL. Emisiunea GSP Live din 7 octombrie 2024

GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebookcanalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.