ESports

Hub-ul de date Wuthering Waves: deblocarea bătăliilor Tacet Discord

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 octombrie 2024

Acest ghid vă va explica cum să deblocați și să creșteți nivelul din hub-ul de date al jocului Wuthering Waves pentru a debloca bătălii unice cu șefii Tacet Discord.

În timp ce explorează regiunea The Black Shores din Wuthering Waves, jucătorii vor întâlni versiuni distorsionate ale Tacet Discords în arene. Când sunteți abordat primiți mesajul „Atingeți nivelul „X” de la Hubul de date pentru a debloca”. Dacă sunteți confuz în legătură cu acest Data Hub, cum să-l deblocați și cum să vă ridicați la nivelul necesar, acest ghid este tot ce aveți nevoie.

Ce este Data Hub în Wuthering Waves?

Data Hub este interfața pentru evenimentul permanent Black Shores, Retro Game Collector.

Trebuie să obțineți cartușe de joc retro numite KU-Cass Cartridges și să le trimiteți unui NPC-robot numit KU-Cass la Tethys Hub pentru a debloca noi bătălii unice cu șefii.

Cum să deblochezi Data Hub în Wuthering Waves

După ce ați ajuns în regiunea Black Shores, mergeți la Tethys Hub și discutați cu KU-Cass. Îl puteți găsi la locația partajată în captura de ecran a hărții de mai sus.

Epuizați toate opțiunile de dialog și veți obține în cele din urmă opțiunea de a deschide Data Hub, unde puteți trimite Cartușe KU-Cass pentru a avansa evenimentul.

Cum să-ți ridici nivelul Data Hub în Wuthering Waves

După cum am menționat, prin obținerea și livrarea cartuşelor KU-Cass către KU-Cass la Tethys, vă veți ridica nivelul în Data Hub și veți debloca noi provocări Outlier: Tacet Discord.

Cum să obțineți cartușe KU-Cass în Wuthering Waves

În Wuthering Waves puteți obține cartușe KU-Cass completând diferitele probe tactice ale lui Yhoran pe care le întâlniți ca misiuni secundare în noua regiune.

Așadar, iată-l, ghidul tău complet pentru creșterea nivelului Hub de date din regiunea Black Shores. Succes în găsirea acestor cartușe KU-Cass!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.