Liga 1

SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”

Ștefan Băcilă, acționarul de la Hermannstadt, a anunțat că vrea să iasă din club, nemulțumit de ultimele rezultate/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 07 octombrie 2024

Ștefan Băcilă, unul dintre acționarii de la Hermannstadt Sibiu, a anunțat că vrea să iasă din club, nemulțumit de ultimele rezultate și de atitudinea jucătorilor.

Sibienii au încasat 8 goluri în ultimele două meciuri, au pierdut cu Petrolul, scor 1-4, și cu Sepsi, scor 0-4. Hermannstadt are 4 meciuri la rând fără victorie, ultimul succes a fost pe 31 septembrie, 6-2 cu Poli Iași.

Ștefan Băcilă: „Renunț, nu vreau să mai aud de Hermannstadt!”

Ștefan Băcilă a declarat că s-a săturat de rezultatele modeste și de lipsa de atitudine a jucătorilor și a decis să lase clubul, deși a investit recent 200.000 de euro.

„FC Hermannstadt trebuie să își caute alt creditor, eu am decis să renunț. Săptămâna trecută am băgat 200.000 de euro în club, ca să fie salariile la zi. Păi când echipa juca în Liga 2 și erau restanțe de câteva luni, era mult mai multă dăruire. Alte echipe au 4-5 luni restanțe și joacă fotbal.

Eu nu vreau să mai aud de FC Hermannstadt, rezultatele vorbesc de la sine. Deci, nu am luat în calcul nicio demitere de antrenor, nicio măsură pentru jucători, pur și simplu plec eu!”, a declarat Ștefan Băcilă, potrivit Ora de Sibiu.

Hermannstadt e pe locul 13 în Superliga. Echipa antrenată de Marius Măldărășanu are 13 puncte în 12 meciuri jucate și un golaveraj negativ. A marcat 16 goluri și a primit 20. Hermannstadt are a doua cea mai slabă apărare din campionat, după Gloria Buzău, care a primit 23 de goluri.

După pauza cauzată de meciurile echipelor naționale, Hermannstadt are meci cu Gloria Buzău, pe 18 octombrie.

Suntem groggy. Ăsta e cuvântul. Toată săptămâna am vorbit despre ce s-a întâmplat meciul trecut (n.r - 1-4 cu Petrolul). Am așteptat reacție de la băieți. În fotbalul de azi trebuie să alergi. Dacă nu alergi...

- Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.