Liga 1

Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”

Marius Măldărășanu și Costel Gâlcă/ Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  luni, 07 octombrie 2024

Ștefan Băcilă, acționarul de la FC Hermannstadt, l-a criticat pe antrenorul Marius Măldărășanu după ultimele meciuri din Superligă jucate de echipa din Sibiu.

FC Hermannstadt are două înfrângeri consecutive în Superligă până acum. Sibienii au primit 8 goluri în cele două partide. Meciul cu Petrolul s-a încheiat cu scorul de 4-1, iar cel cu Sepsi, din această etapă, a fost 4-0.

Marius Măldărășanu, criticat de acționarul clubului, Ștefan Băcilă

Ștefan Băcilă l-a criticat pe Marius Măldărășanu pentru că le dă patru zile libere jucătorilor în această pauză competițională, după cele două înfrângeri dure.

„După ce iei 8 goluri în două etape și dai liber echipei 4 zile și, practic, pleci în vacanță, asta spune multe despre nivelul de profesionalism de la acest club. Patru zile libere după ce iei bătaie jucând fără determinare, fără agresivitate, acesta este un mare semn de întrebare pentru mine, din toate supărările avute.

Eu nu mă pricep la fotbal, dar nu cred că așa se face performanță. Suporterii îl iubesc pe Măldărășanu, dar eu nu cred că poți da 4 zile libere după astfel de meci, când ai probleme așa mari în defensivă, avem medie de două goluri primite pe meci”, a declarat Ștefan Băcilă, potrivit ora de Sibiu.

Marius Măldărășanu este antrenorul echipei FC Hermannstadt din iulie 2021. Antrenorul a preluat echipa în Liga 2 și a reușit să o ducă în prima ligă în mai 2022.

Măldărășanu a ajuns la meciul cu numărul 133 pe banca tehnică a echipei din Sibiu. 57 dintre acestea sunt victorii, 41 remize și 35 de înfrângeri.

FC Hermannstadt este pe locul 13 în campionat. După primele 12 meciuri disputate, echipa din Sibiu are 13 puncte acumulate.

În acesta sezon, FC Hermannstadt a reușit doar 3 victorii și 4 remize, iar 5 partide au fost înfrângeri.

Clasamentul actual al Superligii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.