Liga 1

A venit verdictul » Braun și-a aflat pedeapsa după ce a fost reclamat de CCA că a îndrăznit să critice arbitrajele

Christopher Braun/ Foto: Imago Imges

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 07 octombrie 2024

Comisia de Etică și Disciplină din cadrul FRF a dat verdictul după reclamația CCA împotriva lui Christopher Braun (33 de ani), fundașul dreapta de la Rapid.

Braun a fost reclamat de CCA pentru criticile aduse arbitrajului, la finalul partidei Rapid - Dinamo 1-1. Deși risca o suspendare între 4 și 8 etape, jucătorul a scăpat doar cu un avertisment și o amendă.

Christopher Braun a scăpat doar cu amendă după reclamația CCA

Braun trebuie să plătească 5.000 de lei, potrivit FRF: „Admite sesizarea reclamantei Comisia Centrală a Arbitrilor. În temeiul art. 12 și 14 Bis raportat la art. 52.2.a din RD al FRF, pârâtul Christopher Braun se sancționează cu Avertisment și penalitate sportivă de 5000 lei”.

Braun a fost reclamat de Comisia Centrală a Arbitrilor după ce a acuzat în termeni duri prestația lui Iulian Călin în meciul cu Dinamo.

„Cred că meritam să câștigăm. Nu am văzut bine faza în care s-a dictat penalty, însă arbitrajul a fost o glumă nenorocită. Dacă voi vorbi mai mult, voi avea probleme, însă arbitrajul a fost o glumă. Arbitrul a făcut mai multe greșeli”, a fost declarația fotbalistului atunci.

Rapid a primit, astfel, o veste bună. Braun e titularul postului de fundaș dreapta în acest sezon, a jucat 9 meciuri în Superliga în actuala stagiune. A fost om de bază indiferent că antrenor a fost Neil Lennon sau Marius Șumudică.

Jucătorul cumpărat de la CFR Cluj a marcat și două goluri pentru Rapid în acest sezon.

700.000 de euroe cota lui Braun, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.