Nationala

Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei

+10 Foto
Alexandru Mitriță (29 de ani, extremă stânga) a ieșit din antrenamentul naționalei de azi cu o jumătate de oră înaintea coechipierilor lui/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Marius Mărgărit, Cristi Preda (foto), Adrian Duţă  —  luni, 07 octombrie 2024

Alexandru Mitriță (29 de ani, extremă stânga) a ieșit din antrenamentul naționalei de azi cu o jumătate de oră înaintea coechipierilor lui.

Jucătorul Universității Craiova a resimțit o problemă medicală și a ieșit din antrenamentul de la Mogoșoaia, după cum au observat reporterii GSP prezenți la sesiune condusă de Mircea Lucescu. Mitriță s-a dus la cabine alături de maseurul naționalei.

România va juca pe 12 octombrie în Cipru, în etapa #3 a grupei de Liga Națiunilor. Trei zile mai târziu, elevii lui Mircea Lucescu dau peste Lituania.

GALERIE FOTO. Alexandru Mitriță a părăsit mai devreme antrenamentul naționalei

+10 Foto
Mitriță a părăsit antrenamentul naționalei/ 7.10.2024/ foto: Cristi Preda (GSP)

Nici nu a început bine acțiunea echipei naționale că au apărut primele probleme medicale la lot. Adrian Șut a venit accidentat de la FCSB, el suferind o leziune la aductor, și nu s-a putut antrena cu echipa condusă de Mircea Lucescu. Mijlocașul a dat autografe fanilor prezenți la antrenament înainte să părăsească lotul naționalei.

În timpul antrenamentului de la Mogoșoaia, un alt tricolor a acuzat probleme medicale. Cu o jumătate de oră înainte de finalul sesiunii de antrenament, Alexandru Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a părăsit gazonul.

El a fost încurajat de Mircea Lucescu, după cum arată și cadrele surprinse de fotoreporterul GSP Cristi Preda. Mitriță părea că acuză niște probleme la spate și s-a dus la vestiare alături de un maseur.

După exilul de doi ani de la echipa națională, din mandatul lui Edi Iordănescu, Mitriță a revenit sub tricolor odată cu numirea lui Mircea Lucescu pe bancă. Jucătorul Craiovei a fost prezent la lot și la acțiunea precedentă, cu Kosovo, scor 3-0, și Lituania, scor 3-1. În al doilea meci a și reușit să marcheze, stabilind scorul final în prelungiri.

La această acțiune, Mircea Lucescu i-a mai convocat pe Florinel Coman și Valentin Mihăilă pentru postul de extremă stânga.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.