Liga 1

Viorel Moldovan a recunoscut în direct: „S-a greșit. Știm noi unde!” + „Cum naiba se face că atunci când merge la națională marchează, iar când vine la club nu mai face nimic?”

Rapid

Articol de Laura Șoica  —  luni, 07 octombrie 2024

Viorel Moldovan, președintele de la Rapid, a vorbit despre jucătorii de la echipa din Giulești și este de părere că unii fotbaliști sunt prea fragili.

Rapid a făcut mai multe transferuri de la 1 iulie și până acum. În Giulești au ajuns 14 jucători noi și au plecat alți 13.

Viorel Mondovan: „Trebuie să strângem rândurile”

Viorel Moldovan consideră că echipa nu are încă un nucleu format și are nevoie de anumiți jucători cu experiență care să stabilizeze formația.

„Noi nu avem un nucleu pentru a forma o echipă. Au plecat mulți jucători, au venit mulți jucători. S-a greșit. Știm noi, nu trebuie să știți și dumneavoastră. Nu poți să nimerești toate transferurile.

Eu consider că avem un lot foarte bun, dar e nevoie de timp pentru a crea o echipă competitivă. Rezultatele nu ne-au avantajat, mai mult ne-au dezavantajat.

Foarte mulți jucători tineri sunt fragili și se destabilizează foarte ușor. Nu avem acei jucători cadru care să îi stabilizeze. Trebuie să strângem rândurile, să creăm unitate în jurul lui Marius Șumudică și în jurul echipei. Trebuie să muncim și să ieșim din situația aceasta”, a declarat Viorel Moldovan, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Viorel Moldovan, despre Timotej Jambor

Moldovan a oferit și un exemplu de jucător tânăr care are probleme din cauza presiunii, și anume Timotej Jambor, atacantul de 21 de ani adus în perioada de transferuri din vară.

„Jambor, cum naiba se face că atunci când merge la națională marchează, iar când vine la club nu mai face nimic? Parcă nu mai știe nici să alerge. La naționala de tineret a Slovaciei confirmă. Poate e și pe el multă presiune și nu poate să o ducă. S-a dus acum iar la națională, să vedeți că marchează”, a mai declarat Moldovan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.