Liga 1

Marius Șumudică a luat decizia: „Chiar azi am discutat cu domnul Șucu”. Ce urmează la Rapid

Marius Șumudică

Articol de Laura Șoica  —  luni, 07 octombrie 2024

Marius Șumudică (53 de ani), antrenorul de la Rapid, a dezvăluit că nu are de gând să plece de la echipa din Giulești.

Rapid cu Marius Șumudică pe banca tehnică nu are cel mai bun parcurs în Superligă. Echipa din Giulești are două victorii și tot atâtea remize și înfrângeri cu „Șumi” ca antrenor.

Giuleștenii sunt pe locul 12 în clasament după primele 12 etape din Liga 1.

După înfrângerea cu FC Botoșani, scor 0-2, au apărut mai alte informații conform cărora Șumudică ar avea de gând să plece de la echipă.

Șumudică nu pleacă de la Rapid: „Nu se pune problema”

Acum, la o zi după meci, Marius Șumudică a dezvăluit că și-a dorit foarte mult să ajungă la Rapid și nu are de gând să plece așa ușor. Totuși antrenorul a afirmat că nu este mulțumit de nivelul echipei, dar o să facă tot posibilul să crească randamentul jucătorilor.

„Dacă mi-am dorit să vin la Rapid, credeți că plec așa ușor? Nu se pune problema să plec de la Rapid. Sunt niște lucruri pe care le-am discutat cu jucătorii, sunt niște momente în care nu au atitudinea care trebuie.

Trebuie să port niște discuții individule cu ei, sunt 5 săptămâni, nu e ușor să îi iei individual să vorbești, mai sunt și unii străini, e greu.

Nu sunt bisericuțe, e una dintre cele mai cuminți echipe pe care le-am antrenat. Eu nu am anunțat niciodată echipa că voi pleca, nu am venit pentru bani aici, am venit pentru proiect. Am luat echipa în timpul sezonului, atunci când nu faci o pregătire nu este ușor. Chiar astăzi am avut o discuție cu domnul Șucu.

Un plus foarte mic este în dreptul lui Șumudică față de mandatul lui Lennon. Eu nu sunt mulțumit cu ceea ce se întâmplă în momentul de față, cu ceea ce jucăm și ce arătăm. Eu vă promit că această echipă va crește și va arăta altfel peste două săptămâni”, a declarat Marius Șumudică la „Fotbal Club”, la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.