Stranieri

Ianis, radiografiat de fosta vedetă a lui Rangers: „O noapte dezamăgitoare pentru el”

Ianis Hagi în drum spre ieșirea de pe teren la Rangers, foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 08 octombrie 2024

Ianis Hagi a bifat prima apariție la Rangers în acest sezon, dar a fost eliminat în minutul 82 al meciului cu St. Johnstone (2-0).

Ianis Hagi este acum la națională și se concentrează pe pregătirea meciurilor cu Cipru (12 octombrie) și Lituania (15 octombrie), din Nations League. Dar la Glasgow se vorbește în continuare despre revenirea sa la prima echipă a lui Rangers. 35 de minute, o pasă în urma căreia Cerny a marcat pentru 2-0 și eliminarea din minutul 82, la 2-0 cu St. Johnstone, în campionat.

Jamie Murphy: „Sunt sigur că toți cei de la Ibrox sunt bucuroși că s-a întors”

Acum a fost rândul fostei vedete a lui Rangers,  Jamie Murphy, să radiografieze prestația internaționalului român. „Este un jucător spectaculos, are ambele picioare și caută pasa. Vă puteți da seama din asistența sa la golul doi că privește înainte, îi trimite o minge bună lui Cerny.

Este emoționant pentru fanii Rangers să-l aibă înapoi, dar sunt sigur că a fost dezamăgit să plece acasă cu acel cartonaș roșu. Nu cred că există discuții în privința eliminării și cred că, probabil, știe asta și el.

Este doar una dintre acele intervenții târzii, întinde un picior și arată destul de rău în videoclip. O noapte dezamăgitoare în cele din urmă pentru el, dar sunt sigur că toți cei de la Ibrox sunt bucuroși că s-a întors”, este citat Murphy în cotidianul scoțian Daily Record.

Ianis Hagi: „Ibrox, mulțumesc! Voi fi veșnic recunoscător”

Ianis a fost primit cu ovații pe Ibrox Park, la pauză, când managerul Philippe Clement l-a introdus în joc. Iar el le-a mulțumit suporterilor prin intermediul unei postări pe Instagram: „Ibrox, mulțumesc! Voi fi veșnic recunoscător pentru primirea de aseară!”.

După ce a luat roșu direct, Hagi va fi suspendat în următoarele două partide de campionat ale lui Rangers. Acesta nu este pe lista de Europa League trimisă de Rangers la UEFA, în debutul sezonului, și nu va putea să joace în meciul cu FCSB, programat pe 24 octombrie. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.