Tenis

Jaqueline Cristian, revenire de senzație la turneul de la Wuhan » Duel cu o jucătoare de TOP 10 în turul următor

Articol de Alexandru Stanciu  —  marţi, 08 octombrie 2024

Jaqueline Cristian (26 de ani, #75 WTA) a câștigat în primul tur de la turneul de 1000 de puncte de la Wuhan în fața columbiencei Camila Osorio (22 de ani, #59 WTA), sor 4-6, 6-2, 6-3.

Românca o va întâlni în tutul următor pe Qinwen Zheng (22 de ani, #7 WTA), câștigătoarea medaliei de aur de la Jocurile Olimpice din acest an, de la Paris.

Jaqueline Cristian, revenire de senzație la turneul de la Wuhan

Jaqueline Cristian nu a început foarte bine meciul și a fost prima jucătoare care și-a cedat serviciul, Osorio reușind să facă break în al doilea game de serviciu al româncei.

Columbianca a ajuns la scorul de 5-2, dar Jaqueline a dat semne de revenire, reușind un rebreak pentru a duce scorul la 4-5, dar următorul game a fost cedat de româncă, Osorio impunându-se cu 6-4 în primul set.

Jaqueline Cristian a reușit un break în primul game al setului secund, dar Osorio a făcut imediat rebreak. De la scorul de 2-2, tenismena româncă a izbutit să câștige 4 game-uri consecutive și și-a adjudecat setul secund cu scorul de 6-2.

Setul decisiv a debutat cu 6 game-uri consecutive câștigate pe serviciul adversarei, iar de la scorul de 3-3, Jaqueline a reușit 2 break-uri și s-a impus cu scorul de 6-3.

Irina Begu, eliminată în primul tur la Wuhan

Irina Begu (34 de ani, #100 WTA) a fost eliminată în primul tur la Wuhan de către Bernarda Pera (29 de ani, #95 WTA), scor 2-6, 6-4, 2-6.

Deși a câștigat primul game al meciului, pe serviciul adversarei, Irina Begu și-a pierdut serviciul de 3 ori și a cedat primul set cu scorul de 2-6.

În setul secund, Begu a câștigat 2 game-uri consecutive pe serviciul adversarei și a reușit să se impună cu scorul de 6-4.

În setul decisiv Begu și-a cedat primul game pe propriul serviciu, astfel că americanca a ajuns să conducă cu scorul de 3-0, iar românca și-a cedat din nou serviciul în ultimul game al meciului, Pera reușind să se impună cu scorul de 6-2,

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.