Liga 1

După Șut, alt om de bază de la FCSB are ruptură musculară

După Adrian Șut, și Florin Tănase a fost diagnosticat cu ruptură musculară // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 08 octombrie 2024

Jucătorii importanți ai FCSB „cad” pe capete în ultimul timp: pe lângă Adrian Șut, și Florin Tănase (29 de ani) a suferit o ruptură musculară.

Perioada recentă, una încărcată, cu 4 meciuri într-un interval de 11 zile, s-a lăsat cu urmări serioase pentru FCSB. Adrian Șut și Florin Tănase, doi oameni de bază, au suferit rupturi musculare.

Conform spuselor lui Mihai Stoica, Șut a evoluat în ultimele două partide cu problema musculară, urmând a se trata în pauza iminentă pentru meciurile internaționale.

După Adrian Șut, și Florin Tănase a fost diagnosticat cu ruptură musculară

Între timp, a venit și rezultatul RMN-ului efectuat de Florin Tănase. Tănase acuzase dureri musculare după meciul din Europa League cu PAOK, iar temerile s-au confirmat: el a suferit o ruptură, conform Golazo, însă nu se va deplasa la Belgrad pentru tratament, spre deosebire de colegul lui.

De altfel, suspiciunea de ruptură musculară este motivul pentru care Tănase nu a început ca titular partida de campionat cu Gloria Buzău.

Curios, Tănase a fost aruncat în luptă în repriza a doua, minutul 64, la scorul de 1-1. Cu el pe teren, Octavian Popescu și Daniel Bîrligea au punctat pentru a confirma victoria roș-albastră, scor final 3-2.

Pe lângă Șut și Tănase, FCSB mai are doi indisponibili: Mihai Lixandru a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior de la genunchiul stâng, accidentare serioasă, care îl va ține departe de teren cel puțin 6 luni, în timp ce Siyabonga Ngezana are tot o ruptură musculară. Fundașul sud-african ar urma să revină după pauza din această lună.

Florin Tănase a revenit la FCSB în această vară, după două sezoane petrecute în Emiratele Arabe Unite, respectiv în Arabia Saudită. Șeptarul campioanei a înscris un singur gol în cele 10 partide de la revenirea în roș-albastru, în victoria la limită cu Sepsi OSK, 1-0.

FCSB va reveni în acțiune pe 20 octombrie, când este programat derby-ul cu Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.