Stranieri

„La început am fost puțin tristă” » Ioana Timofeciuc explică de ce a fixat nunta cu Florinel Coman într-o zi de joi

+49 Foto
Ioana Timofeciuc și Florinel Coman // sursă foto: Instagram @ ioanatm

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 08 octombrie 2024

Florinel Coman (26 de ani) și Ioana Timofeciuc se vor cununa religios în data de 12.06.2025. Soția fotbalistului de la Al Gharafa a explicat de ce au optat pentru o zi de joi.

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc sunt căsătoriți civil de mai bine de 2 ani. În 2025, aceștia își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu.

Soția fotbalistului a anunțat data cununiei religioase, 12.06.2025, explicând de ce au optat să programeze evenimentul într-o zi de joi. Adunând cifrele care reprezintă ziua, luna și anul, rezultă 3-6-9, cifre cu semnificații aparte în numerologie.

Ioana Timofeciuc explică de ce a fixat nunta cu Florinel Coman într-o zi de joi

„Pentru cei care mi-au scris că, din punct de vedere numerologic, data noastră va fi 3-6-9 (Codul divin/Codul lui Tesla): yeeey, daa! Am fost extrem de bucuroasă și împlinită când mi-am dat seama de acest lucru!

Inițial planificam nunta pentru vineri sau sâmbătă, însă ne-am sfătuit cu duhovnicul nostru și, deoarece vineri era zi de post, iar sâmbătă era cam târziu (ținând cont de programul meciurilor, zilelor libere, etc.) am decis să o organizăm joi, 12.06.2025.

La început am fost puțin tristă, pentru că nu îmi doream să fac nunta în timpul săptămânii... apoi mi-am dat seama că nicio altă dată nu ar fi putut reprezenta mai bine iubirea, relația și idealurile noastre într-un mod atât de profund și pur”, a scris Ioana Timofeciuc.

De ce sunt 3, 6 și 9 cifre speciale în numerologie

Soția lui Florinel Coman a prezentat și ce simbolizează fiecare dintre cifre.

În numerologie, cifra 3 reprezintă „creativitatea, expresia și comunicarea. Este adesea văzut ca un număr sacru, simbolizând trinitatea (corp, minte și spirit) sau cicluri naturale (naștere, viață și moarte)”.

Cifra 6 este „asociată cu armonia, echilibrul și iubirea necondiționată, reprezintă echilibrul dintre forțele materiale și spirituale” și „în numerologie aduce lecții de compasiune, responsabilitate și conexiune cu cei din jur”.

Cifra 9 este considerată „a înțelepciunii și iluminării spirituale” și „este un simbol al transformării și desăvârșirii”.

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au împreună o fetiță, pe nume Kasia, în vârstă de 2 ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.