Stranieri

Prăbușirea lui Ionuț Radu, explicată de agentul său: „A făcut una dintre cele mai mari greșeli”

Articol de Alexandru Stanciu  —  marţi, 08 octombrie 2024

Ionuț Radu (27 de ani) este în continuare jucătorul lui Inter Milano, dar nu a fost inclus în lot la niciun meci în acest sezon. Agentul portarului a explicat unde a greșit acesta și de ce nu a reușit să-și găsească echipă în perioada de mercato din vară.

Ionuț Radu a ratat în vară un eventual transfer la Sassuolo și Palermo, echipe care evoluează în Serie B. La Sassuolo a ajuns în schimb un alt portar român, Horațiu Moldovan, sub formă de împrumut de la Atletico Madrid.

Oscar Damiani: „A făcut una dintre cele mai mari greșeli”

Trebuie să fiu sincer. L-am ajutat pe Radu de când era la Cremonese. A avut mult ghinion în carieră, dar au fost și greșelile lui.

Și una dintre cele mai mari, așa cum i-am spus și lui, a fost că nu a vrut să meargă la Palermo în Serie B. A  fost o greșeală și acum situația este dificilă”, a declarat Oscar Damiani, agentul portarului român, potrivit tuttomercatoweb.

Ionuț Radu se află în ultimul an de contract cu Inter

Ionuț Radu a discutat în vară cu Sassuolo și cu Palermo, cluburi din Serie B, însă fără a ajunge la un acord.

„Au fost negocieri, însă nu s-a ajuns la un acord. L-au vrut împrumut, dar el își dorește o anume siguranță, măcar doi ani de contract.

E un pic epuizat, a tot fost împrumutat în ultimii ani. I s-a propus un an cu opțiune de prelungire pe unul suplimentar, dar opțiunea era a clubului”, a declarat în vară Oscar Damiani.

Salariul lui Radu a jucat un rol important în discuțiile pe care le-a avut. El câștigă 1,85 milioane de euro brut pe sezon, adică 1 milion de euro net. Prea mult pentru cluburile interesate, care i-ar fi propus diminuarea sumei, dar el n-a acceptat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.