Campionate

S.O.S. Jude Bellingham! Medicii Realului insistă ca englezul să se opereze

Jude Bellingham / foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  marți, 08 octombrie 2024

Jude Bellingham, 21 de ani, are mari probleme cu umerii, încă de când juca la Borussia Dortmund.

Pentru internaționalul englez, umerii au devenit un fel de „călcâi al lui Ahile”. Periodic îi dau bătăi de cap, încă din vremea când îmbrăca tricoul Borussiei Dortmund (2020 - 2023).

Problemele lui Jude Bellingham cu umerii s-au acutizat la Real Madrid

După transferul la Real Madrid, problema s-a acutizat. Sezonul trecut, primul pe Bernabeu, și-a luxat umărul. Luna trecută a lipsit, de asemenea, mai mult de 20 de zile din cauza unei leziuni la umăr. Iar randamentul său nu mai e același.

Potrivit publicației britanice The Athletic, medicii Realului chiar i-au sugerat să se opereze, Riscul apariției unor luxații ulterioare trebuie redus la minimum, iar umerii ar trebui să se vindece complet.

Jude Bellingham e dispus acum să se opereze

În trecut, Bellingham a refuzat ideea unei intervenții chirurgicale, pentru că presupune o pauză lungă, de aproximativ două luni. Ceea ce nu-și putea permite. Dar situația este atât de serioasă încât acum ia în calcul să meargă la cuțit - susține același The Athletic.

În actualul sezon, mijlocașul Realului a bifat 8 apariții în toate competițiile, însă de gol nu s-a lipit. A plusat doar la pase decisive, 2 la număr. Ca o comparație, Bellingham a marcat 19 goluri în 28 de meciuri din LaLiga sezonul trecut. Cotidianul „AS” i-a analizat parcursul și a scris recent că „nu mai este la fel ca înainte”.

Jude Bellingham este implicat mai des în scandaluri decât la golurile Realului

În schimb, a devenit mai irascibil pe teren. Recent a provocat un scandal uriaș, când l-a numit pe arbitru „un rahat”, în timpul unui meci de campionat cu Espanyol Barcelona. Iar în week-end, la 2-0 cu Villarreal, s-a luat de Yeremy Pino, jucătorul implicat involuntar în accidentarea gravă a lui Dani Carvajal.

Fundașul Realului a suferit o ruptură de ligament încrucișat, va fi operat și urmează să ia o pauză de cel puțin 6 luni!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.