Liga 1

Dinamo, în pericol! » Șefii programului DDB, anchetați PENAL! Biletele virtuale vândute în pandemie sunt în centrul cercetării

Suporteri Dinamo București / Foto: Imago Images

Articol de David Marinescu  —  marţi, 08 octombrie 2024

Probleme la Dinamo! Pe adresa clubului, există un dosar penal care sunt investigate posibile delicte de ordin financiar, fraudă și înșelăciune.

Organele legii au cerut mai multe explicații din partea clubului săptămâna trecută, vizată fiind vânzarea de bilete a suporterilor în perioada pandemică, atunci când accesul pe stadioane nu era permis.

Recorduri peste recorduri în 2021, cercetări penale în prezent?!

Atunci, prin intermediul platformelor online de ticketing, ca o acțiune de sprijin financiar al clublui într-o perioadă economică delicată, Asociația Peluza Cătălin Hîldan, prin intermediul Programului Doar Dinamo București, scotea la vânzare tichete pentru mai multe meciuri din Superligă ale „câinilor” și chiar de e-sports!

Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, există un dosar penal deschis în data de 23 august, începerea urmăririi penale fiind deschisă pe 29 iulie, fiind ulterior extinsă.

12,06%este procentul deținut de APCH/DDB în organigrama clubului

Un lucru similar s-a întâmplat și în primăvara acestui an. Cu „Arcul de Triumf” suspendat în urma incidentelor din ultima etapă a sezonului regulat, „câinii” au scos la vânzare tichete electronice. În 2021, spre exemplu, pentru o partidă cu Chindia Târgoviște din startul anului, suporterii dinamoviștilor au „umplut” Arena Națională, fiind vândute 55.000 tichete la prețul unic de 5 lei!

Conform prosport, în ultima perioadă, în cadrul procesului insolvenței, avocații lui Diego Fabbrini sau Dorin Șerdean au făcut sesizări în privința tichetelor virtuale vândute în pandemie, însă judecătorul sindic nu a acceptat sesizările părților.

CÂINILOR, VOI SUNTEȚI SĂNĂTOȘI LA CAP? AȚI REALIZAT UN RECORD ISTORIC ABSOLUT

E cât se poate de serioasă întrebarea. Voi sunteți sănătoși la cap? Unde e limita în iubirea voastră pentru Dinamo? Există așa ceva? Se pare că nu! Săptămâna trecută am anunțat punerea în vânzare a biletelor pe Arena Națională pentru meciul cu Chindia. Cu ore bune înainte de startul lui, Arena Națională a fost SOLD OUT!

Ați cumpărat bilete, locuri de parcare, clanțele de la ușile VIP, fenomenul DDB a vândut până și vântul care șuieră printre gradene, în zilele mohorâte de iarnă! ȘI S-A FĂCUT BRUSC LUMINĂ În topul audiențelor la meciurile naționalei pe Arena Națională, pe primul loc se afla meciul cu Finlanda, jucat pe 8 octombrie 2015, când s-au vândut 54.364 de bilete. Record absolut! ASTA PÂNĂ AM APĂRUT ÎN ECUAȚIE NOI Câinilor, am reușit să SPULBERĂM acest record!

Pentru meciul cu Chindia, din această seară, s-au vândut 54.597 bilete. Toate biletele posibile adică, tot ce poate fi pus în vânzare, ca loc, pe cel mai mare stadion al țării! Fără forța de a vinde simboluri a FRF, fără advertoriale în ziare, fără trusturi gigantice media și publicitate non-stop, fără bilete de protocol! NOUL RECORD ISTORIC ABSOLUT, CARE NU VA PUTEA FI NICIODATĂ BĂTUT

Și asta cum!?

1. Pe timp de pandemie
2. La un meci la care știam că nu putem asista
3. În mai puțin de 7 zile


SUNTEȚI UNICI, CÂINILOR! FIȚI MÂNDRI DE VOI, SCRIEȚI ISTORIE! Iubirea voastră pentru Dinamo NU ARE LIMITE! Spiritul vostru de sacrificiu e INFINIT! Sunt două noțiuni pe care creierul omenesc nu le poate accepta, ne spune Psihologia. Știința, deci! Cu lipsa limitei timpului și a spațiului creierul nu poate opera! SOLD OUT ISTORIC ȘI CÂINII CE FAC? Cer de la DDB să mai scoatem la vânzare “măcar un sector”. Voi sunteți sănătoși la cap, CÂINILOR? Unde e limita voastră în IUBIREA pentru DINAMO? DESCHIDEȚI CERURILE ȘI LĂSAȚI-NE SĂ ZBURĂM! DAȚI-NE CE ESTE AL NOSTRU, DE DREPT! ÎN VIAȚA ASTA E CERT CĂ NE VOM ÎMPLINI ÎMPREUNĂ DESTINUL!

P.S. Bere & hotdog anyone!? www.bilete.ro

NE APROPIEM DE 13.000 DE SOCIOS! Nu lipsi dintre cei care produc miracolul salvării lui Dinamo! Înscrie-te aici www.programddb.ro și susține Proiectul Socios cu 20 de lei/lună!

NU UITAȚI: ORA 18:30 - PLIMBARE PE BARBU VĂCĂRESCU!

- Comunicat PCH, după vânzarea unui număr enorm de tichete virtuale cu Chindia Târgoviște, 16 ianuarie 2021

Această plângere penală s-ar putea să aibă un efect negativ asupra clubului care se chinuie să iasă din insolvență, dar se lovește din nou de probleme din trecut.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.