ESports

Mai multe jocuri Halo în dezvoltare din studioul rebranduit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 octombrie 2024

Poate studioul rebranduit din spatele Halo să facă din nou minunată această îndrăgită franciză?

În timpul Campionatului Mondial Halo dezvoltatorul 343 a surprins mulțimea cu o prezentare în care a anunțat o rebranduire atât pentru ei înșiși, cât și pentru franciza Halo.

Master Chief va mai deține supremația?

343 Industries nu mai există, s-au rebranduit „Halo Studios”, iar planul lor este să repornească franciza Halo cu mai multe jocuri. Ei numesc acest efort ambițios „Proiectul Foundry”.

Dar nu te entuziasma prea mult încă. Sunt încă foarte la început, în stadii conceptuale. Și singurul detaliu confirmat despre viitoarele jocuri Halo este că acestea vor fi realizate cu Unreal Engine 5 (ca majoritatea jocurilor din zilele noastre).

În prezentare, șeful studioului Pierre Hintze a spus:

Acum, cred că avem un public care este dornit de mai mult. Deci nu vom încerca doar să îmbunătățim eficiența dezvoltării, ci vom schimba rețeta modului în care facem jocuri Halo. Așadar, începem un nou capitol astăzi.

Nu este clar la ce ne putem aștepta de la noul capitol, dar ne-ar plăcea să-l vedem pe Halo din nou în vârf, ca epoca de aur a lui Halo 3.

Din păcate, videoclipul de anunț nu ne-a oferit prea multe informații despre jocurile viitoare, dar așteptăm cu nerăbdare mai multe știri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.