Liga 1

Mircea Lucescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat imediat pe Mihai Stoica: „Nu e o palmă pentru ei ce face?”

+11 Foto
Mihai Stoica

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 08 octombrie 2024

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a lansat un atac dur la adresa foștilor selecționeri ai României. El l-a lăudat pe Mircea Lucescu (79 de ani), actualul selecționer, pentru felul în care a gestionat situația lui Adrian Șut (25 de ani). Mijlocașul campioanei României a plecat la Belgrad pentru tratarea leziunii musculare pe care a suferit-o.

Concret, Mihai Stoica a apreciat gestul lui Mircea Lucescu, cel care l-a sunat pentru a-i comunica situația lui Șut. Oficialul campioanei României a făcut o paralelă cu restul selecționerilor, care nu l-ar fi contactat niciodată pentru a discuta despre situația unui jucător.

Mihai Stoica, atac dur la adresa foștilor selecționeri ai României: „Mircea Lucescu m-a sunat”

„Vreau să se înțeleagă foarte bine. Am discutat cu Mircea Lucescu. Dumnealui m-a sunat, e o chestie extrem de importantă. Niciodată nu s-a considerat că mă ridic la nivelul... serios vorbesc. Ba chiar am pretenția că după atâția ani...să nu-i cadă niciun epolet vreunui selecționer să dea un telefon să spună «Cu băiatul ăsta ce se întâmplă?» Să se intereseze așa cum s-a interesat el.

A vorbit cu Mihai Lixandru și l-a încurajat. Dacă Mircea Lucescu face asta nu e o palmă pentru cei dinainte? Am vorbit și cu doctorul Claudiu Stamatescu, m-a sunat să-mi spună de problema lui Șut. RMN-ul l-a făcut la echipa națională, între timp vorbiseră medicii cu medicii noștri”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Șut fusese convocat la națională, dar a rămas acasă tocmai din cauza accidentării. El va juca în derby-ul cu Dinamo de pe 20 octombrie și cu Rangers, în Europa League, pe 24 octombrie.

Este o pierdere omenească, Mircea Lucescu a venit să îl vadă. I-a spus lui MM că a venit să îl vadă pe Lixandru, este o pierdere, dar nu stă FCSB în Lixandru. Noi nu mai jucăm în campionatul intern cu doi închizători, acum jucăm cu Tănase și Olaru.
Ca să îl încurajez m-am dus în sala de mese, l-am luat de gât. I-am zis lui MM: «Mâine îi măriți contractul lui Lixandru!». I-am făcut 12.000 de euro pe lună, avea 7.000 sau 8.000 de euro, iar eu i-am făcut 12.000.

- Gigi Becali, patron FCSB, pentru Fanatik

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.